Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Makejevas pristatė „antikrizinį“ albumą – nemokamai (nuotraukos)

Aštraus liežuvio savininkas Aleksandras Makejevas gruodžio 13–ąją pristatė savo naująjį albumą „Apie Meilę, Lietuvą ir Degtinę“. Praėjęs šeštadienis – oficiali šešiolikos dainų rinkinio išleidimo data.
A.Makejevas naujojo albumo nepataria klausytis jaunes niems nei aštuoniolikos. Ne tik dėl necenzūrinių žodžių, bet ir dėl brandžių tekstų.
A.Makejevas naujojo albumo nepataria klausytis jaunesniems nei aštuoniolikos. Ne tik dėl necenzūrinių žodžių, bet ir dėl brandžių tekstų. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiais sunkmečiais sarkazmas ir ironija yra labiau paplitę virusai nei gripas. O kas dar buvo neužsikrėtęs, tikrai pasigavo šią bacilą pasiklausę A.Makejevo kūrybos.

Pradėjęs koncertą (kuris, beje, karališkai vėlavo – net valandą), Aleksandras padėkojo gausiai susirinkusiems net krizių metais. Dainininkas paragino pamiršti viską ir kartu pasisemti dvasiškumo. Iš tiesų, sielą ir protą kirbinančių dainų netrūko – tekstai kandžiojosi tiek Aleksandrui dainuojat apie politiką, šou, tiek apie meilę.

„Kuriu dainas visiems, dainuoju tik nešantiems man pinigus“, – dainavo A.Makejevas, tačiau koncertas, vykęs „Baltuose drambliuose“ buvo nemokamas. Atlikėjas prisipažino už koncertą susimokėjęs pats.

Į albumo pristatymą susirinko tikri atlikėjo fanai arba geri draugai. Dainas iš ankstesnių albumų žodis į žodį jie dainavo kartu. Tai jau aštuntasis dainininko A.Makejevo albumas. Bus pastebėtas Lietuvos klausytojų šis gana moralizuojantis dainų rinkinys ar ne – pasakyti sunku. Tačiau visiems skeptikams ir paniurusiems jį išklausyti verta. O visiems nusiteikusiems prieš tokią muziką tereikia ateiti pasiklausyti šio atlikėjo, grojančio gyvai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius