Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažamečiams vaikams – šiuolaikinio šokio spektaklis „Bala žino“

Koks turėtų būti šiuolaikinio šokio spektaklis, kurį smalsiai stebėtų 3-6 metų amžiaus žiūrovai? Dažnas pasakytų – bala žino. O „db PROJEKTAI“ žino. Jau trejus metus ši menine edukacine veikla užsiimanti organizacija kuria šiuolaikinio šokio spektaklius, sulaukusius pasisekimo ne tik tarp Lietuvos miestų ir miestelių vaikų, bet pripažintus ir Belgijos, Olandijos, Kroatijos jaunųjų žiūrovų.
Spektaklis „Bala žino“
Spektaklis „Bala žino“ / „db PROJEKTAI“ nuotr.

Spalio 23 d. 12 val. Vilniuje, Menų spaustuvėje (Šiltadaržio g. 6), spektaklis „Bala žino“ vėl pakvies mažuosius žiūrovus į šiuolaikinio šokio pasaulį, kuriame choreografė Birutė Banevičiūtė, šokėjos Giedrė Subotinaitė ir Edita Stundytė žais žodžiais ir judesiais, bandydamos atsakyti į klausimus, kas atsitinka, kai galvon šauna mintis arba ten švilpia vėjas, kai susipykstate su protu arba akys užšoka ant kaktos, kai per nugarą bėgioja skruzdės, o pilvas maršą groja. Nežinote? Tai gal – bala žino...

Bilietus galima įsigyti bilietai.lt platinimo vietose arba prieš spektaklį. Bilieto kaina 10 Lt. Vyksta akcija šeimai: jei perkate tris bilietus, ketvirtą gaunate nemokamai.

Daugiau informacijos www.dbpro.lt ir info@dbpro.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius