-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meat Katie: Gyvos tech breaks legendos pasirodymas Klaipėdoje

Šis didžėjus iš Didžiosios Britanijos visoje Europoje sukūrė break beat muzikos kultą. Jo talentui lenkiasi „Basement Jaxx“, „Deep Dish“ ir Lietuvos numylėtinis James Zabiela. Jo muziką girdėjo visų pasaulio kontinentų klubinėtojai... Ponios ir ponai, pristatome Meat Katie! Spalio 16 dieną Klaipėdos naktiniame klube „Kiwi“ vienintelis ir nepakartojamas legendinio leidybinės kompanijos „LOT49“ įkūrėjo pasirodymas Baltijos šalyse.
Meat Katie
Meat Katie
Temos: 2 Muzika „Kiwi“

Mark Pember  – tai tiesiog vardas, kuriuo jį šaukia mama. Viso pasaulio gerbėjams ir muzikos specialistams šis vaikinas žinomas, kaip Meat Katie. Pirmas Meat Katie pasirašytas kontraktas neturėjo nieko bendro su break beat ar tech breaks muzika. Atlikėjo „Iggy Pop“ leidybinė kompanija  „Kill city records“, tuo metu, tiesiog, su Mark‘u Pembers‘u, jaunu vaikinu grojančiu bosine gitara punk grupėje „Sandladder“ , pasirašė neilgalaikę, tačiau, kaip teigia pats Meat Katie, lemtingą jo muzikos suvokimui  leidybinę sutartį.  Išbandęs save rokerio amplua ir pasiskolinęs garsios 9 dešimtmečio porno filmų žvaigždės pseudonimą Mark pradėjos eksperimentuoti su laužytais šokių muzikos ritmais.


Visus įvykius po to galima pavadinti sniego gniūžtės efektu, kurio pasekmės kontraktai su tokiomis prestižinėmis muzikos leidybos ir prodiusavimo kompanijomis kaip „Bedrock“, „Kingsize“ ar „Renaissance. Perėjęs geriausias šokių muzikos kepimo (gerąja to žodžio prasme) mokyklas Meat Katie tapo ne tik geidžiamu didžėjumi alternatyviuose vakarėliuose, bet ir labai laukiamu prodiuseriu garsiausių pop ir šokių muzikos  žvaigždžių įrašų studijose. „Basement Jaxx“, „Deep Dish“ , Sasha,  John Digweed  –  tai tik keletas garsių atlikėjų  prie kurių kūrybos savo rankas pridėjo Meat Katie. Didžėjus netgi prisidėjo prie hitais tapusių ekscentriškojo Boy George  kūrinių skambesio.


Meat Katie muzikos pasaulyje žinomas, kaip nepailstantis darboholikas. Nepaisant to, kad šis vaikinas niekada neišlysdavo iš garsiausių naktinių klubų ar festivalių scenų, bei naktimis laužydavo ritmus įrašų studijoje, jis kartu su Dylan Rhymes spėjo įkurti labai sėkmingą  įrašų leidybinę kompaniją  „LOT49“. Ši kompanija, kuri padėjo startuoti, tokiems šių dienų  šokių muzikos vardams, kaip James Talk , Alex Metric ar D. Ramirez ir yra vadinama viena skoningiausių leidybinių kompanijų pasaulyje.


Meat Katie jau daugiau nei dešimtmetį siaubią įvairių šalių šokių aikšteles. Ir kaip pats teigia, labiausiai Tech breaks laužytam ritmui nepasiduoda Rusijos publika:
„Rusijoje žmonės pagal kreivą ritmą nešoka. Jie tiesiog stovi ir žiūri į didžėjų dar kreiviau. Todėl man ir labiausiai patinka groti Rusijoje, nes tada suprantu, kuri mano kūryba yra tikrai verta dėmesio“ – teigė Meat Katie.


Klaipėdos  publiką savaitgalį legenda išbandys pirmą kartą. Savo gerbėjams Meat Katie nekantrauja pateikti ne tik kokybiškų Break beat ritmų, tačiau ir naujesnių savo kūrybos perliukų, kurie labiau primena paprastesnį, tačiau publikai labiau prieinamą techno.  Šis šeštadienis  – tai vienintelis vakaras su legenda, tech breaks/break beat ritmais ir naujausia Meat Katie bei „LOT49“ kūryba.      
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius