-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miesto šventėje „Kauno dienos 2013“ – „Chorų karų“ laimėtojų Kauno studentiškojo choro ir grupės „16 Hz“ padėkos koncertas

Antradienio pavakarę, gegužės 21 d., 18 val. į Kauno senamiestį atėjusių miesto šventės „Kauno dienos 2013“ lankytojų laukia ypatingas koncertas. Jiems koncertuos televizijos projekto „Chorų karai“ laimėtojai – Kauno studentiškasis choras ir grupė „16 Hz“. Tai bus pirmasis jų padėkos kauniečiams koncertas.
Kauno Studentiškasis choras
Kauno Studentiškasis choras ir grupė „16 Hz“ / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Bendrovės TEO miestiečiams dovanojamas koncertas vyks pagrindinėje šių metų šventės scenoje – netoli Vytauto Didžiojo bažnyčios įrengtame Senosios prieplaukos amfiteatre. Šioje vietoje visą savaitę kauniečių ir miestų svečių lauks atlikėjų ir grupių pasirodymai. Šventės programą rasite ČIA.

„Labai norime padėkoti visiems mus palaikusiems ir už mus balsavusiems žmonės, todėl kviečiami visus atvykti į koncertą ir pamatyti, ką mes veikėme du mėnesius. Išgirsti gyvai visada yra geriau nei pamatyti per televizorių. Svarbiausia, kad nebūtų labai karšta ir nelytų“, – nekantraudamas antradienio vakaro laukia „16Hz“ narys Petras Jucevičius.

Jis pasakojo, kad apie pusantros valandos truksiančiame pasirodyme choras ir grupė atliks „Chorų karuose“ skambėjusias dainas, taip pat savo kūrybą atliks „16Hz“.

Palaikė šimtai tūkstančių žmonių

„Esame Kauno bendruomenės dalis, aktyviai įsitraukiame į miesto gyvenimą. Miesto gimtadienio proga norime padovanoti gerų emocijų  ir įspūdžių. O kas gali būti geriau negu šių metų „Chorų karų“ nugalėtojai – Kauno studentiškasis choras ir grupė „16 Hz“? Tai bus pirmasis jų kaip nugalėtojų viešas padėkos koncertas kauniečiams.

Džiaugiamės, kad šį sezoną „Chorų karų“ žiūrovams TEO pirmą kartą suteikė galimybę balsuoti nemokamai. Pamatėme, kad kauniečiai ne tik muzikalūs, bet ir savo miesto patriotai. Kauno choras iškovojo pelnytą pergalę ir suteikė daug teigiamų emocijų savo gerbėjams“, – sakė TEO Kauno regiono vadovė Loreta Ivašauskienė.

Ji pasakojo, kad per „Chorų karų“ transliacijas žiūrovai specialiais numeriais už savo favoritus balsavo net milijoną 350 tūkstančių  kartų. Už projektą laimėjusį Kauno kolektyvą atiduota daugiau kaip ketvirtadalis visų balsų.

Koncerte – karaoke staigmenos

„O vienos laidos metu choristai tiesiogiai eteryje išbandė televizijos „Interaktyvioji GALA“ karaokės paslaugą. Tai leido žiūrovams įvertinti tikruosius chorų dainininkų sugebėjimus.

Iš anksto atskleisiu radijo klausytojams, kad koncerto metu choristai pakvies keletą žiūrovų varžytis karaokės konkurse. Dainas šio konkurso dalyviai galės pasirinkti iš televizijos „Interaktyvioji GALA“ karaokės sąrašo. Konkurso nugalėtojus išrinks patys žiūrovai, balsuodami triukšmalazdėmis. Visiems linkiu geros nuotaikos, įspūdžių ir giedro oro! Iki pasimatymo miesto gimtadienyje!“, – pakvietė L.Ivašauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius