Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

MTV gimtadienyje – gausybė žvaigždžių ir žiūrovų antplūdis (atnaujinta 01.13 val., nuotraukos)

Penktadienio vakarą Vilniuje, „Siemens“ arenoje vyksta šešių valandų trukmės MTV gimtadienio maratonas. „Grynakrauju ir drąsiu“ save vadinantis MTV kanalas švenčia grandiozinį trejų metų gimtadienį, kuriame sugroti pakviesta daugiau nei tuzinas garsiausių šalies muzikos atlikėjų.
Scenoje – „Empti“
Grupė „Empti“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Į MTV šventę pakviesti „Happyendless“, „G&G Sindikatas“, Jurga, „Metal On Metal“, Leon Somov ir Jazzu, Mantas, „Suicide DJ’s“, „Flamingo“, „Empti“, „Sel“, „Twinkl“, „Freaks On Floor“, „Skamp“ ir daugelis kitų.

Renginio metu visi norintys gali pasijusti žvaigždėmis ir nusifotografuoti ant raudonojo kilimo. Užkulisių intrigas atskleisti ir tardyti susirinkusias žvaigždes paskirtas Mantas iš laidos „Most Wanted“. Jo interviu su atlikėjais, žinomais žmonėmis bei kanalo darbuotojais galima stebėti internete.

„Garantuoju, tai tikrai bus didžiausias ir geriausias šių metų gimtadienis Lietuvoje“, – prieš šventę žadėjo MTV Networks Baltic kanalo vadovė Delija Milašiūtė.

Gimtadienio koncertą pradėjo grupė „I.R.“ ir „Pravdos“ bei „Opus 3“ naujokų titulą pelnę „Freaks on Floor“. Po jų pasirodęs dainininkas Dima Šavrovas – Sasha Son(g) sukėlė tikrą plojimų bangą. „Čia jums, nuo manęs“, – klykiančiai miniai, pasigirdus pirmiesiems eurovizinės dainos „Pasiklydęs žmogus“ akordams, tarė D.Šavrovas.

Į sceną pakilusi grupė „Empti“, MTV kalbančio arklio žodžiais, šį vakarą buvo vienintelė grupė, kuri šiam muzikos kanalui nedavė savo muzikinių klipų, tačiau vis tiek buvo pakviesta į koncertą. „Empti“ pasirodyme skambėjo ir vienas pirmųjų grupės kūrinių „Saloje“ bei vienas paskutinių – „4 milimetrai“.

Po to – pamišėliškas „Suicide Dj's“ spektaklis: nuo užsienio šokių muzikos hitų perdirbinių, iki melancholiškų, teatralizuotų pasirodymų bei publikos šiltai pasitiktos dainos apie internacionalinę meilę „Do zobaczenia“. Šįkart grupės lyderis Vidas Bareikis prieš minią žiūrovų pasirodė ne tik su įprastu  „nuvarvėjusiu“ makiažu, bet ir iš peties išaugusia antra galva, kurią užkulisiuose visiems pristatinėjo Roberto vardu. 

„Siemens“ arena penktadienio vakarą sutraukė tiek žiūrovų, kad jų gausos pavydėtų, ko gero, visos pastaruoju metu čia koncertavusios užsienio muzikos žvaigždės. Stovinčiųjų – tiršta minia, sėdimų vietų dar yra likę, bet žiūrovai į „Siemens“ areną vis dar renkasi.

Koncertas suplanuotas minučių tikslumu iki pat 00.45 valandos, grupės scenoje pasirodo po 15 minučių ir atlieka vidutiniškai po 4 dainas.

Atnaujinta 22.35 val. Savo valandos pasirodyti prieš minią klausytojų sulaukė ir anykštėnai „Flamingo“, konkurso „Coca-Cola Soundwave“ nugalėtojai. Į sceną nepraleidusi progos pasidžiaugti, kad šįvakar jos aprangos stiliumi pasirūpino dizainerė Daiva Urbonavičiūtė, užlipo ir dainininkė Jazzu su kolega Leon Somov.

Elektroninės muzikos grupė iš Vilniaus „Metal on Metal“ visą publiką šėlti privertė atlikę „No front  Teeth“ bei grupės „Polarkreis“ dainos „Allein Allein“ perdirbinį.

„Šiandien mano pirmas koncertas, su „Skamp“ būnant tėčiu“, – užlipęs į sceną pasidžiaugė Viktoras Diawara. Vilius tuo tarpu pasiteiravo, kas dabar „nori šventę švęst“ ir su grupe užkūrė karštą vakarėlį, kuris neapsėjo ir be kadaise populiarumo viršūnėse buvusio kūrinio „Superstar“. Vėliau grupė visus pasportuoti kvietė su daina „Sportas“, per kurią netrukus vaikelio turinti susilaukti Erica Jennings skmabant žodžiams „stumk stumk kelk spausk“ suvaidino gimdymą. Lyriškai nusiteikusiems klausytojams grupė skyrė dainą „Ten kur tu“.

Koncerto nepraleido ir daug pramogų pasaulio įžymybių: Žilvinas Grigaitis, Atlanta, Arnoldas Lukošius, Romanas Čeburiakas su žmona Aiste, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, „Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė, verslininkas Mundis, vadybininkė Aida Žiliūtė su „Yvos“ grupės nare Kristina Ivanova bei daugelis kitų.

Atnaujinta 23.46 val. Mantas Jankavičius apsiėjo be visiems į pasąmonę įsirėžusios „Čiuožki“, tačiau žiūrovams pateikė kitą šėlti privertusį kūrinį „Lovefool“.

Linkiu, kad jūsų kiekviena maža diena būtų tokia didelė kaip šiandien“, – visiems palinkėjo MTV gimtadienio koncerte pasirodžiusi dainininkė Jurga Šeduikytė. Jurgos pasirodyme neišvengiamai skambėjo naujausio atlikėjos albumo „+37° (Goal of Science)“ kūriniai bei populiarusis „5th Season“.

Renginio metu išrinktas geriausias MTV lietuviškas metų vaizdo klipas. Juo tapo bendras Mario Basanov, Vidžio ir Jazzu video „Who's Shot the Silence“.

Atnaujinta 01.13 Grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas publikai priminė senus laikus ir sugrojo jau kone legendiniu kūriniu tapusią dainą „Kiemas“. Tuo tarpu grupė „G&G Sindikatas“ pasirodymą pradėjo „Broliais Šaunuoliais“ ir nusivilkti marškinėlius publiką privertė su savo kūriniu „Sindikato smogikai“. Koncerte paskutiniai pasirodė "Happyendless", išsunkę paskutines klausytojų jėgas su kūriniu „Power Forever“ bei Sweet Sweet Super Sweet.

Kam dar nepakako daugiau nei šešių valandų muzikos maratono, rinkosi į klubą „Gravity“, kur tęsėsi MTV gimtadienio šventė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius