Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktinai ritmai

Labas. Argi ne juokinga? Žiū, žiema atsliūkino, o kieme – pliusinė temperatūra. Vilniaus gatvėmis dviračiais darda kostiumuoti vyrukai ir nė pirštinių nemūvi! Mano galvoje, net pikniko idėja sukasi. Žinau, sakysit, kad iš proto išsikrausčiau… O ar pagalvojot, kad ir Kalėdos ne už kalnų? Kai oras ir nuotaika minkštutėliai – norisi kietų vakarėlių. Ar ne?
Jurgis Didžiulis
Jurgis Didžiulis / Luko Balandžio nuotr.

 Debiutinis albumas

Kietais gitariniais ritmais garsėjanti diskotekinio roko grupė „TWNKL“ pagaliau pristato savo debiutinį albumą. Tad šokam į geriausius sportbačius ir jau rytoj varom į Šiuolaikinio meno centrą.

Kartu su „TWNKL“ vyrais ant scenos lips  Manfredas ir Kym Wild iš „Metal on Metal“, o specialiai šiam koncertui iš Klaipėdos atvažiuos „The Breezebloxxx“. Vaikėzai žada lazerių ir kitų šou elementų. Beje, spaudžiu „TWNKL“  ir jų „frontmenui“ Jurgiui Didžiuliui dešinę – geros idėjos yra jėga. Debiutinio albumo geriausioji yra ta, kad visi į ŠMC atsinešę USB atmintinę, naująjį albumą namo parsineš už dyką. Eisiu. Net ir be USB.

Kada: 22 val. Kiek: 30 Lt (už juos gausit ir albumą)

Kietas muzikos lydinys

Organizatorių nuotr./Vokietis didžėjus Shed
Shed

Atsinaujinęs „Gravity“ šiąnakt kviečia pasimėgauti įdomiu techno ir dubstep lydiniu – komandos „Techstylism“ vakarėlių serijoje „Vibrator“ svečiuosis berlynietis Shed. Šis vokietis yra tikrai labai talentingas ir įdomus muzikantas. Žymiausio Berlyno klubo „Berghain“ rezidentas yra ir šio klubo kompanijos „Ostgut Ton“ artistas. Praėjusiais metais sėkmingą solinį albumą „Shedding the Past“ išleidęs vokietis studijoje bendradarbiauja su kitais techno muzikos kūrėjais – Surgeon, Marcel Dettmann ar Martyn. Kūrybinių idėjų nestokojantis prodiuseris Vilniuje sugros drąsių sprendimų kupiną DJ setą, kuris truks net tris valandas.

Prieš ir po svečio iš Berlyno „Gravity“ gros serijos rezidentai – Pagalve ir Daimon iš komandos „Techstylism“. Virš šokių aikštelės specialiai renginiui „Vibrator“ bus įrengtas LED apšvietimas, o pats klubas bus papuoštas įvairiomis dekoracijomis.

Kada: nuo 22 val. Kiek: 10–20 Lt.

Alternatyvus „tūsas“

Kurį laiką  tyliai repetavę jaunieji rokeriai „Freaks on Floor“ – vėl ant scenos. Šįvakar eikime į „Tamstą“. Čia, kaip sako Justas Jarutis, „Freaks on Floor“ užkurs tikrą alternatyvų „tūsą“, suprask, DISKOTEKĄ. Alternative, funk ir rock stilių kokteilį plakantys jaunuoliai tikrai sugros savo gerbėjams puikiai pažįstamus gabalus, o galbūt ir keletą naujų kietų šedevrų.
Puikus pasirinkimas penktadienio vakarui!

Kada: 21 val. Kiek: 10 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius