Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Labas. Atrodo, kad tikrai atėjo vasara. Ir taip sakau ne vien dėl smarkiai padidėjusios oro temperatūros. Juk vasariniam remontui užsidaro bent 2 sostinės diskotekų salės. Ar tai ženklas, kad daug laiko leisim po atviru dangumi? Aha! Juk dienas iki savo BŪM skaičiuoja visi festivaliai, o kur dar miesto terasos ir kitos geros vietelės… Uch, karšta!
Vilniaus klubas „Gravity“ vasarą atostogaus.
Vilniaus klubas „Gravity“ vasarą atostogaus. / Klubo nuotr.

Sandra

Šį savaitgalį siūlau susipažinti su sezono naujiena – baletu diskotekoje. Elegantiškai judrią elektroninę muziką trys vakarėlių serijos sumanytojai į šokių aikštelę patieks drastiškai, šviežiai ir vers kraustytis iš proto. Šiąnakt klube „Opium“. Serijos debiutui iš pasaulio baleto sostinės Maskvos atsiskraidinama primadidžėjina Sandra. Daugiau jokių intrigų. Baletas naktį atskleidžia visas savo paslaptis.

Būdama jauna ir talentinga didžėja, Sandra jau užkariavo Rusijos rinką savo šviežiu ir unikaliu garsu. Sandra savo pripažinimą pasiekė nepaprastai geru muzikiniu skoniu ir atsidavimu muzikai. Šiuo metu ji yra viena svarbiausių žaidėjų Rusijoje. Nėra jokių apribojimų, kai kalbama apie šią rusaitę. Nors jos profesija, be darbo televizijoje, yra žurnalistika, ji kvėpuoja muzika! Sandros set’ai ne tik skamba gerai ausims, bet ir pamalonina akis. Rusaitei apšilti padės lietuviai: Tadas Quazar, Synthsoulsizer, Martin Virgin.

Kada: nuo 22 val. Kiek: 10 litų.

Miksas

Karpyk, klijuok, apversk, išversk, laužyk, linksmink – tai tik keletas postulatų, kuriais remiasi bootleg judėjimas, pogrindžio kanalais nuolat atrandantis kelią į karščiausias diskotekas. Rytoj klubas „Woo“ bandys atlaikyti keturgubą jo ataką – vakarėlyje „Bootleg – Woo Remixed“ savadarbius ir kolegų pagamintus ginklus surems Moodbase, JaZzy, Sonik ir „The Sneekers“. Aha, supratot teisingai – bus daug remiksuotos muzikos. Skamba skaniai!

Kada – nuo 22 val. Kiek – 10 litų.

Atostogos

Vilniaus klubinėtojų rūsys „Gravity“ šį savaitgalį trumpam užvers duris. Beveik 9 metus praktiškai be jokių poilsio minučių tarnavęs klubas bus išleistas kelių mėnesių reabilitacijai. Vasaros metu klube „Gravity“ bus daromas remontas, o jau rugsėjį su geriausiomis elektroninės šokių muzikos diskotekomis Vilniuje jis grįš dar dešimčiai metų.

Rytoj, paskutinį vakarą prieš remontą, prie pulto stos populiarus r'n'b, hip hop didžėjų trejetukas: Mamania, Sezzy ir Mantini. Sunku prisiminti, kad dar kada nors jie visi trys būtų groję viename vakarėlyje. Mirtini priešai Mantini su Sezzy viename vakarėlyje gros klubo prašymu. Tad progos dvi – išlydėtuvės ir, žinoma, staigmena prie pulto.

Kada – nuo 22 val. Kiek – 10–20 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius