-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Labas. Atrodo, kad nerašiau jums kokius penkiolika milijonų metų. Vis tos atostogos... Per tą laiką ne tik spėjau pasiilgti plunksnos – per tą laiką Vilnių drebino krūva geriausių vakarėlių. Kai kuriuos iš jų drįsčiau skelbti metų fiestomis. Tačiau juk dar ankstoka tokiems pareiškimams, ar ne? Kaip bebūtų, šį savaitgalį mes ir vėl griausim spintas, čiupsim gražiausius šokių batelius ir trauksim linksmintis. Šįkart siūlau būtiniausiai aplankyti bent jau tris vakarėlius. Ten būsiu ir aš. Mū!
Empti pasirodys uostamiesčio naktiniame klube.
Empti pasirodys uostamiesčio naktiniame klube. / Organizatorių nuotr.

Muzikinė vaivorykštė

Tikri vakarėlių asai turbūt jau žino, kad visą sausį „Havana Social Club“ vakarėliai tekainuoja nuoširdžią šypseną. Ne išimtis ir šis savaitgalis. Šiąnakt ten į pagalbą bus pasitelktas magiškas disco stilius, kuris visiems ir visada įpučia geros nuotaikos – aha, kviečiu visus į vakarėlį „From Disco to Disco“, kuriame plokšteles suks Ramojus ir Lynk. Kaip ir visada, svečiai raginami nepamiršti aprangos kodo, kuris penktadienio naktį bus labai aiškus – disco! Drąsuolius ir linksmuolius žada vaišinti baras.

Na, o rytoj ten pat vyks jau tradicine tapusi muzikinė dvikova. Šį kartą viename ringo kampe stos jau ne kartą tokiose dvikovose grūmęsi „Depeche Mode“, o kitame kampe... Ponai ir ponios, sutikite muzikinio ringo debiutantą, klasiškų žingsnelių, nuotaikingų dainų autorių – kepurėtąjį „Jamiroquai“! Šių atlikėjų įrašus pro kolonėles pumpuos dar nedaug kam žinomas, tačiau sprogstančia energija pasižymintis  BeMyGirlfriend Dj`s kolektyvas. Karštaaa!

Kada: nuo 22 val. Kiek: 1 šypsena.  

Visada geri

Apie jau legendinę ir labai labai mano mylimą grupę „Empti“ daug kalbėti nereikia. NIEKADA. Viską pasako jų muzika. Och, kiek gražios nostalgijos ji man sukelia! Taigi, šįvakar nežygiuoti į gyvos muzikos klubą „Tamsta“ būtų tikra nuodėmė. Ne tik man – ir jums. Patys „Empti“ neišduoda, kas mūsų laukia, kai jie užlips ant scenos, tačiau tikrai tikiu, kad išgirsim ne tik pačius pačiausius jų gabalus, bet ir naujausius darbus, kurie tikrai verti audringų susižavėjimo šūksnių. Bravo!

Kada: 21 val. Kiek: 20 litų. 

Penkiagubas gūsis

Senas geras ir šįmet šiek tiek atsišviežinęs „Gravity“ nepaliauja mūsų stebinti. Rytoj čia pažymėsim dar vienos naujos vakarėlių serijos „Gravity LIVE!“ pradžią. Ta proga, šeštadienio naktį klube pasirodys net penki gyvi projektai ir atlikėjai: „Fusedmarc“, IJO, „Left I Right“, „Ele 7“, Genys ir Shidlas. Visas penketukas tikrai nusipelno kuo didžiausio jūsų dėmesio. 

„Left I Right“ melomanų ausis užkliudys elektroninio dub džiazo bangomis,  „Ele 7“ varijuos tarp liūliuojančio „easy listening“ ir aršaus techno, o renginio kaltininkai „Fusedmarc“ pristatys naujų kūrinių siuntą. Taip pat privalu paminėti Genį ir Shidlą, kurie ruošia mums visą gausybę eksperimentų, taip pat klaipėdietį IJO su jo elektroniniais nuotykiais. Būkit!

Kada: nuo 22 val. Kiek: 20 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius