-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naktiniai ritmai

Labas! Siaubingai gera žingsniuoti vis šviesesnėmis sostinės gatvėmis ir apie nieką negalvoti. Na, nieką, išskyrus malonius dalykus: tuoj pat sužaliuosiančius paupius, dviračius, lėtus pasivaikščiojimus, knygų skaitymą su kavos puodu lauke, vakarėlius po atviru dangumi… Mes apie vakarėlius? Gerai, pasikalbėkim, kas mūsų laukia šį savaitgalį.
Pascal Kleiman
Pascal Kleiman / Organizatorių nuotr.

Žudikai

Praėjusį penktadienį Vilnių Jameso Holdeno pasirodymu sudrebinusio klubo „Gravity“ šįsyk laukia dar labiau „žudantis“ savaitgalis. Už pulto pamatysime dvi skirtingų stilių žvaigždes, du ypatingus debiutus. Tai puikiai pasauliui pažįstama moteris ir vyras, kuriuos riša ilgametė patirtis ir beprotiška meilė savo muzikai.  

Jau šiąnakt užsups „Amenų Brolių“ naktis su ilgamete legendinio Goldie muzikine partnere DJ Storm. Bene iškalbingiausiai skamba faktas, kad šiais metais ji pripažinta geriausia drum'n'bass didžėja Didžiojoje Britanijoje. O rytoj pirmasis psy trance muzikos renginys klube „Gravity“ nuo pat jo atidarymo 2001-aisiais. Renginyje su pliuso ženklu „G In Psy“ pasirodys daugeliui jokių pristatymų nereikalaujantis Pascal Kleiman. Jamam!

Kada: nuo 22 val. Kiek: 15–20 litų.

Organizatorių nuotr./Golden Parazyth
Golden Parazyth

Elementai

Vyrutį, pasivadinusį Golden Parazyth  slapyvardžiu, koncertuojantį matėme įvairia sudėtimi (nuo dueto Golden Parazyth + laptopas iki gyvo pasirodymo su „Monkeys band“ bernais ir Alina Orlova) ir daug kur. Bet gyvos muzikos gerbėjų mylimą „Tamstą“  Golden Parazyth koncertas užkemša visada. Jei taip sako – metas įsitikinti. Varom į „Tamstą“! Rytojaus vakarą Golden Parazyth parodys (tiems, kas dar nematė) naują „Monkeys band“ grupės balsą – sintezatoriaus meistrą K@. Penktąjį grupės elementą. Naujoką pristatyti padės vaizdo projekcijų režisieriai ORO PAGALVĖS.
 

Kada: nuo 21 val. Kiek: 15 litų.

Kelionė

Oho. Rytojaus vakarą naktiniame klube „Opium“ pražys gėlės, iš vaizdo projekcijų nusišypsos dievai, o prie pulto stos dvasingiausi Vilniaus didžėjai – čia bus surengtas Eglės Jauncemaitės ir Rūtos Jankauskaitės parodos „Piligrimo kelionė“ atidarymo vakarėlis.

Parodos atidarymo vakarėlyje gros pseudonimu Lovespook pasivadinusi pati darbų autorė taip pat kiti neabejingi tarpkultūriniams dialogams ir dvasingumui didžėjai Justas Fresh ir Tadas Quazar iš muzikos kultūros susivienijimo „Mondayjazz“, radijo laidos „Despotin Beat Club“ vedėjas Vaiperis ir naujas Vilniaus diskotekų veidas Synthsoulizer. „Piligrimo kelionės“ vaizdo projekcijas ruošia parodos bendraautorė, bususi grupės „Sheezanova“ atlikėja, Rūta Jankauskaitė. Skamba nerealiai. 
 

Kada: nuo 19 val. Kiek: nekiek.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius