Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Labas. Kaip gyvenat? Pati jaučiuosi lyg gyvendama avilyje: aplinkiniai tik ir dūzgia apie tai, koks įspūdingas muzikine prasme bus šis savaitgalis (juk Gatvės muzikos diena), ir kaip bus liūdna, jei iš dangaus prapliups pavasariniu lietumi. Bičiuliai, siūlau žvelgti optimistiškiau. Diskotekose nesušlapsit.
Vienas savaitgalio renginių - nuogas vakarėlis.
„Hockey Punks“ / Organizatorių nuotr.

Trečiasis

Šiąnakt „Havana Social Club“ duris atvers visiems alternatyvios muzikos gerbėjams. Proga neeilinė – melomanų mylima radijo stotis „Opus 3“ išleido trečiąjį lietuviškos muzikos diską, kuriame savo žodį taria tokie atlikėjai kaip  „Happyendless“, „TWNKL“, „Suicide DJs“, „Migloko“, „Golden Parazyth“, „Avaspo“ ir trylika kitų.

Prie didžėjaus pulto šiąnakt stos beveik visi „Opus 3“ komandos nariai: radijo stoties įkūrėjas ir vadovas Darius Užkuraitis, laidų vedėjai Povilas ir Loranas Vaitkus. Na, o likusi sostinės klubo erdvė paklus gyvai grojantiems atlikėjams. Taip taip, tiems, kurių galėsite klausyti įsigiję šviežutėlį diską. Nepraleiskit!

Kada – nuo 22 val. Kiek – 20–25 Lt.

Diskomafija

Panašu, kad rytoj „WOO“ – maksimalių išbandymų metas. Dieną, kieme kartu su „Eteris.org“ ir krūva muzikantų šėlę Gatvės muzikos dienos gerbėjai naktį okupuos patį klubą. Čia disko polką su ragučiais trenks žiauriai seniai girdėti, bet kaskart beprotiškai kojom trypčioti priverčiantys „Discomafia“ vyrai – Zhill ir Soulus.

Turbūt ne vienas iš jūsų legendinį Vilniaus reiverių judėjimą prieš gerą dešimtmetį pamena su pačia nuoširdžiausia nostalgija. Aha, tuomet nenuostabu, kodėl Niujorke šiuo metu reziduojantis Zhill ir vilnietis Soulus yra tokie motyvuoti rytoj sugriauti „WOO“ sienas. Jiems padės tylusis Vidis. Varom!

Kada – nuo 22 val. Kiek – 10–15 Lt.

Gražūs šokiai

Šoka pankai! Ledo pankai. Supratot teisingai – ledo ritulininkams baigėsi karingas varžybų sezonas, tad treneriui paliepus, vyrai spjauna dantų apsaugas, meta lazdas ir bėga šokti į „Opium“ aikštelę. Išpopuliarėjus įvairiausių kontingentų šokiams, čia žmonės kviečiami judėti bet kaip, svarbiausia – GRAŽIAI. Kaboti alkūnėmis ant baro, ieškoti pamestų centų ar daryti jogos pratimus klubo kampuose – švelniai draudžiama. Čia šoka visi – net po varžybų viena ausim kurti. Šokdina „Metal on Meta“ vyrai, Andrius Alien, D'jonee, Silva ir Sima, „Hockey Punks“ ir Vachtangas Kurafteris. Oho!

Kada – nuo 22 val. Kiek – 10 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius