Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Labas. Kaip jūs? Niekaip negaliu patikėti, kad gegužės mėnesį Lietuvoje vis dar reikia šiltesnės striukės. Kalenau dantimis visą savaitę, todėl tikiuosi, kad diskotekų kupinas savaitgalis bus ne toks. O kol kas, išgerkite puodą rytinės kavos ir susipažinkite su šio savaitgalio naktinėmis kryptimis. Bū!
Grupė „Happyendless“ Klaipėdoje pristatys savo debiutinį albumą.
Grupė „Happyendless“ / Organizatorių nuotr.

Vasaros nuotaikų skambesiai

Naują albumą įrašinėjanti „Happyendless“ paskutiniu metu linksniuojama ne tik dėl pirmojo albumo dainų („Power Forever“ ir kitų), bet ir dėl muzikos melomanų ausyse apsigyvenusios dainos iš būsimo disko „Sweet Sweet Super Sweet“. Pastaroji ypač „užstrigo“ eteryje po to, kai padidėjusiu dažnumu ėmė skambėti televizijos eteryje, nes buvo panaudota vienai reklamai.

Bene didžiausiu praėjusios žiemos kūrybos „vaisiumi“ įvardijamas grupės darbas prie didelio populiarumo sulaukusio filmo „Zero2“ garso takelio. „Happyendless“ teigia, kad filmui buvo sukurta daug muzikinių idėjų, o kai kurios jų yra dar tik naujų būsimų kūrinių užuomazgos.

Taigi, jau šįvakar kviečiu jus ateiti ir palaikyti „Happyendless“ klube „House of Music“. Čia vyrukai žada  pristatyti jau gerai žinomus kūrinius, naujienas ir naujas muzikine „idėjas“, kurios buvo subrandintos kuriant garso takelį filmui „Zero2“. Pažadu, bus smagu.

Kada: 21 val. Kiek: 20 litų.

Valgyk makiažą

Šiąnakt nekaltai baltos klubo „Opium“ sienos paraus, didžėjus užsimerks, o šokių aikštelės dalyviai nuo šiol iš tiesų turės ką papasakoti savo anūkams.

Necenzūruoti šokiai pagal ne kojas ir rankas, o lūpas ir liežuvius raitančius ritmus, prie veidrodžių prikaltos mados aukos, lūpdažių orgija šokių aikštelėje ir gražiausi miesto pasipuošėliai, pasiruošę nuvalgyti tavo makiažą: visi keturi auksinės prarajos atributai laukia jūsų jau šiandien, neoninių spalvų ir patvirkusių šokėjų diskotekoje „Eat Your Make Up“. Prie pulto stovės pusnuogė diskotekų legenda Kym Wild, jus nurengsiantis Endis VSG ir bučinius dalinsianti MIMI.C. Gyvai pamatysite specialų mados ir muzikos performansą. 

Kada: nuo 22 val. Kiek: 10–15 litų.

Žvaigždės

To klube „Gravity“ dar nebuvo! Šįvakar jo sienas sudrėkti privers didžiausiuose pasaulio renginiuose pasirodanti trance muzikos žvaigždė Ronski Speed! Vokietis žada nustebinti net visko girdėjusius vilniečius.

Ronski Speed, dar žinomas ir Sun Decade pseudonimu. Pirmą kartą į Lietuvą atvykstantis vokietis jau dešimt metų yra „on the top“. Tiek vakar, tiek šiandien jis yra vienas populiariausių šokių muzikos prodiuserių pasaulyje. Sunku suskaičiuoti, kiek jis turėjo šokių aikšteles kaitinusių hitų: „The Space We Are“, „All the Way“, „Lasting light“, „The Deep Devine“, „The Perspective Space“ ir t.t. Tai kaip galite praleisti?

Kada: nuo 22 val. Kiek: 20–30 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius