Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Labas. Klausiat, kur šį savaitgalį varysim? Oh, tiesą pasakius, mieliausiai sėdėčiau ramioj pamiškėj ir nejudėčiau – ar visada pavasaris atneša šitiek daug veiklos, o paskui ir nuovargio? Na, bet jei reikalaujat, siūlau aplankyti porą dėmesio vertų diskotekų mieste. Ten ir pakalbėsim. Beje, ar džiaugiatės, kad pagaliau duris atveria „Vasaros terasa“ Mokytojų namų kieme? Aš tai labai!
„Empti“ vokalistė Giedrė Kilčiauskienė
„Empti“ vokalistė Giedrė Kilčiauskienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Dievas „Empti“

Gyvai

Žinutė, kad legendiniai „Empti“ lipa ant scenos – viena džiugiausių. Ir ne tik dėl to, kad groja jie labai gražią muziką. Kažkokiais mistiniais būdais „Empti“ grąžina prisiminimus apie gerus laikus. O ar gali būti kas nors geresnio? Taigi, jau rytoj kviečiu ateiti į gyvos muzikos klubą „Tamsta“. Čia „empčiai“ sugros ne tik senus gerus savo gabalus, interpretuojamus šviežiai, bet ir naujų kūrinių – šie ne ką prastesni už jau klasika vadinamus. „Estrada“, „Pabandyk“, „Saloje“, „Gera mylėtis“ ir dar krūva kitų... Negaliu sulaukti!

Kada: 21 val. Kiek: 20 litų.

Dievas

Savaitgalį, net ir nenorintys taip kaip aš, bus priversti eiti į uždaras patalpas. Žinote kodėl? Ogi į Vilnių iš Londono atvyksta didis žmogus. Per 1000 pasirodymų visame pasaulyje, keliolika karščiausių drum'n'bass muzikinių vinilų, penki albumai, begalė remiksų. Taip skamba nekuklūs drum'n'bass atlikėjo Dom & Roland biografijos skaičiai. Taigi jau šiąnakt vienas garsiausių drum'n'bass stiliaus atlikėjų pirmą kartą pasirodys klube „Gravity“. Serijoje „Amenų broliai“ kartu su Drom & Roland dar gros JaZzy, Cr-Edit, Rhodopsin, SaltySugar. Tad laukia masyvus reivas su septyniomis valandomis laužytų ritmų šokiais. Judinkit kūną!

Kada: nuo 22 val. Kiek: 15–30 litų.

Taškas

Apie „Partyzanų“ vyrus nesu linkusi daug postringauti. Geriau kartą nueiti į jų reivą ir patys suprasite, apie kas jie tokie. Tokią progą turit rytoj, Šiuolaikinio meno centro kavinės kieme ir viduje. Bus balius „Taškas“. Prie pulto stos Mantas T. ir Nostra. Vaizdu rūpinsis Vodka Jugend. Nevažiuokit su dviračiais – trypsim iki nukritimo.

Kada: nuo 22 val. Kiek: nemokamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius