Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniame klube „Roller“ šėls atsikūrusi legendinė „A komanda“

Nestandartiniais renginiais pagarsėjęs Vilniaus naktinis klubas „Roller“ šį penktadienį kviečia įsitraukti į dar vieną avantiūrą: klube rengiamas ištaigingas vakarėlis pagerbti neva į viešąją erdvę sugrįžtančiai nepamirštamo serialo „A komanda“ didvyrių ketveriukei.
Serialas „A komanda“
Serialas „A komanda“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Naktinis klubas

Renginys primins Holivudo vakarėlius, skirtus paminėti pasaulinio garso įžymybių sugrįžimą į sceną. Tačiau, pasak renginio organizatorių, tai visiškai suprantama, juk ir proga neeilinė: iš užmaršties į viešumą grįžta ne bet kas, o visiems puikiai pažįstami galingasis Mr. T, charizmatiškasis Hanibalas Smitas, visada originalus Merdokas ir kiekvienos merginos širdį galintis pavergti Gražuolis.

Per ilgą išsiskyrimo laikotarpį dėmesio pasiilgę komandos nariai noriai bendravo su žurnalistais, dalinosi įspūdžiais apie atsikūrimą ir kelias Vilniuje praleistas dienas.

„Susilažinome su Mr. T, kad vakarėlio metu jis išmoks važinėti riedučiais – jis vienintelis iš mūsų taip ir nesugebėjo to padaryti vaikystėje“, – krizeno linksmai nusiteikę didvyriai.

„A komanda“ vakarėlio dalyviams žada daugybę pramogų: ne tik jų pačių kruopščiai parinktą muziką ir linksmybes iki ryto šokių aikštelėje, bet ir galimybę įveikti serialo herojus stalo futbolo ar kokteilių gėrimo turnyruose.

„Tiesą sakant, labai smalsu, ar atsiras išdrįsiančių mesti mums iššūkį – labai tokių lauksim!“ – entuziastingai greitakalbe išbėrė kiek baugiai atrodantis juodaodis Mr. T.

Renginio organizatoriai išdavė, jog išrankiųjų garsenybių pasirinkti atlikėjai – Lietuvoje puikiai žinomi „house“ stiliaus muziką grojantys „LUNATIQ“, susidedantys iš DJ Habby ir DJ Smalltownboy. Paklausti, kodėl „A komandos“ sugrįžimo vakarėliui buvo pasirinktas būtent klubas „Roller“, organizatoriai nedvejodami atsakė, jog vienintelė vieta Lietuvoje, kurioje kadaise lankėsi žinoma atlikėja Madonna, yra neabejotinai tinkamiausia vieta tokiam renginiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius