Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„No Theatre“ atidaro net dvi naujas teatro arenas

Plėsdamas savo veiklą, teatro judėjimas „No theatre“ nebeįsitenka jau žinomose teatro scenose, todėl nusprendė pradėti naujų arenų statybą. Bendradarbiaudami su LGS (Lietuvos gelžbetonio sąjunga) bei kavinių tinklu „Coffee inn“, „No theatre“ didžiuodamiesi kviečia visus teatro mylėtojus į naujai atidarytas, dar kvepiančias dažais pirmąsias dvi arenas, kurias galima rasti „Coffee inn‘uose“ Saltoniškių g. 9 PC PANORAMA ir Pilies g. 3.
„No Theatre“ teatro arena
„No Theatre“ teatro arena / NT nuotr.

Visą spalio mėnesį „No theatre“ gerbėjai galės matyti spektaklį „No concert“, kuris bus rodomas kasdien. Kito mėnesio programa dar derinama.

„Labai džiaugiamės, kad tokiu mūsų kultūrai įtemptu laikotarpiu mes sugebėjome ne tik atsispirti negatyvioms nuotaikoms, bet ir įvykdyti tokio masto projektą. Kiek teko domėtis, tai vienintelis, precedento neturintis, atvejis Europoje, kai per tokį trumpą laiką pastatomos ir atidaromos ne viena, bet dvi naujos teatro arenos“, – džiaugėsi „No theatre“ valdybos grupės narys J. Španskij.

Rugsėjo mėnesį teatro mylėtojus „No theatre“ džiugino sezono pradžia bei pasirodymais Vilniuje. O jau greitai žada keliauti po Lietuvą ir apsilankyti Marijampolėje, Kelmėje, Ugmergėje bei Utenoje.

Daugiau informacijos apie teatro judėjimo veiklą galite rasti internete, adresu www.notheatre.lt arba socialinio tinklapio facebook grupėje – No theatre.

Ten galite sekti naujienas ne tik apie būsimus spektaklius, klubo vakarus bei „No theatre“ nuotykius gatvėse, bet ir sužinoti apie artėjančią premjerą, prieš pat naujuosius pasirodysiančią „Telefonų knygą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius