-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„No Theatre“ papasakos apie mistines lapes ir kaip „nuvažiuoti“ į Kauną pėsčiomis (video)

Teatro judėjimas „No Theatre“ toliau tęsia savo veiklą ir pristato pirmuosius 2010-ųjų pasiekimus. Aktoriams keliaujant troleibusu judriomis Vilniaus gatvėmis pavyko užfiksuoti kol kas tik mistinėmis būtybėmis laikytas „Vilniaus troleibusų lapes“, kurios ligi šiol buvo sutinkamos tik „No Theatre“ teatralizuotame koncerte „No Concert“.
„No Theatre“
„No Theatre“. / Fotodiena.lt nuotr.

Tuomet, kai teatras atsiranda netikėtai ir netikėtoje vietoje, vienas smagiausių dalykų yra nenuspėjama žmonių reakcija. Pavyzdžiui, vieno troleibuso keleivis Denisas, išvydęs netikėtai jį užklupusias lapes, puolė juoktis, bet supratęs, kad tai nesiderina su jo socialine padėtimi, ėmė rankomis „trinti“ nuo veido šypseną. Tuo tarpu vairuotojas Virgilijus, apsižiūrėjęs, kad jo transporto priemonę aplankė šios (ant)gamtiškos jėgos, per garsiakalbį ėmė staugti: „Iš durnių namų pabėgote? Kartoju! (keletas racijos traškesių) iš kokių durnių namų pabėgote?!“

Šią ir kitas situacijas galima pamatyti naujuose „No Theatre“ video klipuose, kurių puslapyje atsiranda vis daugiau. Aktoriai džiaugiasi, kad autorinius „No Theatre“ darbus papildo gerbėjai bei paprasti žiūrovai, užfiksavę šį netradicinį „teatrą“ patys. Mat viena iš „Ne teatro“ sau keliamų užduočių yra surasti žiūrovą bei užmegzti dialogą su juo.

„Pirmoji mūsų išvyka į kitą miestą tapo simboliška, mat būtent Kaune prieš ketverius metus pradėjome savo aktorinį kelią su spektakliu „Žvaigždžių kruša“. Kauno publika visada pasižymi šiluma ir išskirtiniu palaikymu. Buvo gera sužinoti, kad daugelis apsilankiusiųjų koncerte, taip pat matė ir pirmąjį mūsų spektaklį bei seka tolesnę veiklą.  Mūsų akcijos bei koncertas buvo tam tikras duoklės atidavimas „kūrybiškai gimtajam“ miestui“, – sakė viena „No Theatre“ aktorių Eglė Špokaitė.

Kitas „No Concert“ įvyks vasario 20d. Vilniuje, „Menų spaustuvėje“ (Šiltadaržio g 6.) 19 val. Bilietais bus prekiaujama koncerto vietoje likus dviems valandoms iki renginio pradžios (jų kaina – 20 Lt). Su išankstine rezervacija notheatre@gmail.com kaina – 15 Lt. 

VIDEO: NoTHEATRE: Lapės
VIDEO: NO THEATRE Kaunas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius