Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Olandijos muzikos scenos vedlys Patrice Bäumel (NL) – šiąnakt „Lizde“

Po šio atlikėjo nuotrauka jo Twitter’yje yra užrašas „Muzika yra meilė“. Kad tai ne šiaip sakinys, o Amsterdamo scenos veterano Patrice Bäumel (Kompakt/Get Physical/!K7, NL) kūrybos manifestas, bus galima įsitikinti šį penktadienį naktiniame klube „Lizdas“ Kaune.
Olandijos muzikos scenos vedlys Patrice Bäumel
Olandijos muzikos scenos vedlys Patrice Bäumel / Organizatorių nuotr.

Teigiamos emocijos ir energija – Lietuvoje ilgai laukto Patrice Bäumel kuriamai ir grojamai muzikai galima pritaikyti ne vieną raktažodį, jau retokai sutinkamą vietiniame naktiniame gyvenime. Tiesiog muzikos filosofija vadinama jo kūryba gimė laisvės ir saldžios nuodėmės kupiname Amsterdame.

Iš tiesų Dresdene gimęs vokietis apie Olandijos muzikinę sceną gali papasakoti daug. Jau dvidešimt metų Patrice Bäumel elektroninės muzikos vagas gilina šios Europos šalies sostinėje, iš kurios keliauja groti po viso pasaulio klubus, taip pat – ir į Kauną.

Didžėjus ir prodiuseris Patrice Bäumel neketina spėti paskui greit pasirodančias ir užgęstančias tendencijas. Nors amsterdamietis daug semiasi iš techno, ambient, ir kitos elektronikos skambesio, kiekvienai ausiai jo muzika – meistriška geros klasikos ir nenuspėjamos ateities kolekcija. Ir gyvi pasirodymai, ir įrašai išjudina amplitudę kažkur tarp futuristinių, griežtų garsų ir šiltų žmogiškų jausmų. Techno muzika suaugusiems, kaip yra pasakęs jos autorius.

Organizatorių nuotr./Olandijos muzikos scenos vedlys Patrice Bäumel
Organizatorių nuotr./Olandijos muzikos scenos vedlys Patrice Bäumel

„Vidurnakčio saulė“. Šiuo labai jo kūrybai tinkančiu pavadinimu Patrice Bäumel šiemet pradėjo rezidenciją Amsterdamo klube „De Marktkantine“ Kitoje šio miesto legendoje „Trouw“, užvėrusioje duris 2014 metais, jis naktis pildė serijomis „Black Magic“ ir „HiFi“. Tikrai ne vieną įrašą turintis tokiuose ženkluose, kaip „Kompakt“, „Get Physical“, „!K7“, „My Favorite Robot“, Patrice Bäumel artėjant penkioliktiems profesionalaus grojimo metams ir toliau plečia Olandijos muzikinę sceną.

Svečio meilę muzikai atlieps jau pasižymėję „Jägermeister” rezidentai Anna Hanna (Resolute) ir Andrius Alien (Happyendless). Artėjanti penktadienio naktis – dar vienas įrodymas, jog „Lizdas” staigmenų taupyti dar neketina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius