„Opus 3“ terasoje – net 8-ių grupių koncertai

Savaitgalis ateina greičiau, jei šventę susikuriame vidury savaitės, su tokiu šūkiu per gyvenimą siūlo keliauti melomanų mylimas radijas „Opus 3“, šią savaitę savo ištikimiems klausytojams siūlantis daugiau nei įprasta gyvų pasirodymų.
Živilė Ba
Živilė Ba / Organizatorių nuotr.

Vasariškoje „Opus 3“ terasoje vykstantys „Opus 3 grupės“ rinkimai praėjusią savaitę buvo „pakoreguoti“ lietaus, tad šią savaitę pasivejamas prarastas laikas. Trečiadienį savo muziką konkursinėje programoje dovanoja Mc Messiah su ištikimąja grupe, Europą pasirengęs užkariauti projektas „The Sneekers“ ir gitaroms ištikimi „Empty Thoughts“. Kad nepasirodytų maža, be jų terasos scenoje pasirodo svingo ir džazo karaliai iš Niujorko – „Cangelosi Cards“. Kartu su jais vilniečiams nuotaiką kels būrys net niūriausią dieną vaivorykštėmis nuspalvinančių lindyhopo šokėjų.

„Opus 3“ klausytojus muzika vilios ir ketvirtadienį. Publikos balsų reikės konkursinėje programoje dalyvausiančiai Živilei Ba, Kreivui ir Raimondai bei elektronininės muzikos festivalyje „Supynės“ nuostabiais garsais svaiginusiems „Avsapo“. Ypač daug džiaugsmo suteiks ir vakaro svečiai, jau pripažinti muzikantai „Make It Real Project“.

Pradžia 19 val. „Opus 3“ terasoje, prie prekybos centro „Gedimino 9“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius