Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Padovanok lašelį kraujo – išgelbėk gyvybę

Rugpjūčio 26 dieną (ketvirtadienį) Rotušės aikštėje 11–21 valandomis Jaunimo organizacijos DARBAS Vilniaus skyrius ir BFA – kelionių partneris kartu su Kraujo Nacionaliniu Centru organizuoja jau tradicine tapusią Kraujo Donorystės Akciją „Padovanok lašelį kraujo – išgelbėk gyvybę“. Akcijos metu žmonės bus raginami duoti kraujo tam, kad galima būtų padėti sergančiam ar net išgelbėti kito gyvybę.
Kraujo donorystė
Kraujo donorystė

Šiemet akcija bus išskirtinė! Akcijos metu žmonės ne tik bus raginami padėti kitiems, tačiau visiems donorams bus surengtas išskirtinis grupės Suicide DJs pasirodymas, šoks nerealieji šokėjai Invisible Soul, specialiai šiam renginiui pasiruošęs atvyks Lietuvos kabrioletų klubas (Lithuania Cabrio–Club) su savo nuostabiais kabrioletais, kuriais vežios kraujo donorus po Vilniaus centrą. Akcijos metu palapinėje bus pučiami spalvingi balionai ir lauks kitos pramogos.


Renginio organizatoriai labai dėkingi grupei Suicide Djs, kurie šiuo gražiu tikslu sutiko surengti pasirodymą nemokamai. Taip pat Lietuvos kabrioletų klubas – geros valios vairuotojai, pasiryžo duoti kraujo ir pavežioti kitus donorus iš geros širdies – už dėkingumą ir draugiškumą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius