-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Palėpės muzikos“ koncertuose – „Chill out“ ir „Atika“

Koncertų ciklo „Palėpės muzika“ gerbėjų šią savaitę laukia dviguba dovana – penktadienį išskirtinį modernaus šokio ir muzikos projektą pristatys akordeonininkų trio „Chill'out“, o šeštadienį į koncertą kviečia grupė „Atika“.
Darius Žvirblis
Darius Žvirblis / D.Ščiukos nuotr.

Akordeonininkų trio „Chill out“ muzikos padangėje atsirado 2003 metais. Kolektyvą subūrė Kauno J.Gruodžio konservatorijoje tuomet mokęsi muzikantai Audrius Pazniokas, Romas Morkūnas ir Nerijus Bakula. Kelerius metus kartu groję ir žiūrovus virtuoziškumu gluminę muzikantai netikėtai nusprendė išsiskirstyti. Visi trys pasinėrė į kitus projektus.

Tačiau A.Pazniokui ramybės nedavė mintis, kad reikėtų atkurti ir „Chill out“. Tyliai nešiota idėja realybe virto šiemet. Išsaugojęs ankstesnį pavadinimą akordeonininkų trio į muzikos sceną grįžo su dviem senbuviais – A.Paznioku bei R.Morkūnu bei naujuoju nariu Laimonu Salijumi. Ir anksčiau muzikos eksperimentų nevengę vaikinai naują kūrybos etapą pradeda dar drąsiau. Geriausias to įrodymas – pirmasis koncertas Kaune. Ryšių istorijos muziejuje vyksiančiame renginyje „Chill out“ pasirodys su modernaus šokio atlikėjomis ir specialiai šiam koncertui sukurta scenografija, kurios autorė – Paulina Nešukaitytė, renginių ciklo „Palėpės muzika“ iniciatorė.

Visada laukiami

Po modernaus šokio ir akordeonų muzikos sintezės penktadienį pailsėję kauniečiai skubės į grupės „Atika“ koncertą. Kauno menininkų namuose pirmą kartą pasirodysiantys muzikantai iš uostamiesčio Kaune itin laukiami. Atsakyti, kaip pavyko pelnyti tokią laikinosios sostinės publikos meilę, „Atikos“ nariai negali. Tačiau žino: atvykus į šį miestą į salę vos telpa visi, norintys juos išgirsti.

Beveik kas kartą atvykę į Kauną „atikiečiai“ atveža ir naują programą. Ne išimtis ir koncertas gruodžio 4-ąją. Jame „Atika“ pristatys naujausią savo albumą „Geriausia, ką turime, iš to, kas Llko“. Visos dainos skambės akustiškai.

Pasak grupės lyderio Dariaus Žvirblio, albumas išleistas mažu tiražu, todėl bus platinamas tik pačios grupės – koncertuose, kituose renginiuose, taip pat parašius grupei elektroninį laišką.

Kas: Akordeonininkų trio „Chill'out“ ir modernaus šokio atlikėjų pasirodymas

Kur: Ryšių istorijus muziejus

Kada: Penktadienį, gruodžio 3 dieną, 19 val.

Kas: Grupės „Atika“ akustinis koncertas

Kur: Kauno menininkų namai

Kada: Šeštadienį, gruodžio 4 dieną, 18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius