-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parodoje „Pelenė“ – naujienos plaukų grožiui

Vešlūs ir blizgūs plaukai – kiekvienos moters svajonė. Grožio industrijos parodoje „Pelenė 2014„ šiai temai bus skiriama ypač daug dėmesio – aukščiausios klasės meistrai iš Lietuvos ir užsienio demonstruos naujausius kirpimus, plaukų dažymo sprendimus, specialistai konsultuos ir patars, kokios priemonės gali padėti plaukų grožiui.
Modelis Veronika Bražinskytė
Modelis Veronika Bražinskytė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Kaip teigia specialistai, nepaklusnūs ir susivėlę plaukai jums nepadėkos. Kodėl? Nes kasdienis jų šukavimas suaktyvina galvos kraujotaką ir teigiamai veikia plaukų folikulus. Beje, kai kurie medikai teigia, kad šis veiksmas skatina plaukų augimą. „Perkamiausius Amerikoje plaukų šepečius „Wet Brush“, kurie labai pamėgti ir Lietuvoje, „Pelenės“ parodoje galėsite įsigyti su ypatinga nuolaida ir kasdien mėgautis šiuo garbanoms maloniu ritualu. Žinantiems šį prekės ženklą pristatysime naujienas: šepečius kūdikiams, specialius šepečius plaukų formavimui ir džiovinimui. Visos plaukų stilistės, kurios jau juos išbandė, tikrai įsigis „Meistrės įrankį“, –  pasakoja „Allura“ įmonės specialistai.

Į madą grįžta tiesūs plaukai, todėl siūlome jų „nedeginti“

Jeigu tiesintuvas ir džiovintuvas kasdieniai jūsų draugai, tuomet laikas pasvarstyti ne tik apie priemones, apsaugančias nuo karščio, tačiau ir apie kitas alternatyvas. Laura Gylytė, „Allura“ darbuotoja, pataria: „Mūsų įmonės klientės, apvykstančios iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių, pastebėjo, kad į madą grįžta tiesūs plaukai, todėl siūlome jų „nedeginti“ ir rinktis tiesinimą su keratinu.“

Jei garbanos atrodo pavargusios, kuokštais renkate nuslinkusius plaukus, o galiukai – lyg šiaudinės kaliausės skrybėlė, verta „Pelenės“ parodoje pasidomėti naujienomis, kurias būtent čia pirmą kartą pristatys garsiausi kosmetikos gamintojai ir platintojai. Pavyzdžiui, unikalia „Botox“ gydomąja procedūra, skirta atstatyti plaukų struktūrą, suteikti drėgmės ir gyvybingumo.

„Prestižo Linija“ įmonės atstovai pastebi, kad šiais laikais labai populiarios tapo gydomosios procedūros, atstatančios plauko struktūrą. Jomis moterys aktyviausiai susidomi po žiemos. „Parodoje pristatysime laminavimą ir „unisystem“ procedūras. Atsakysime į klausimus, kurie kamuoja moteris, trokštančias gražių ir sveikų plaukų, bet nežinančias, kaip tokį efektą pasiekti“, – tvirtina „Prestižo Linija“.

Parodoje pasirodys gausus desantas plaukų grožio specialistų, siūlančių priemones bei produktus profesionaliems stilistams. „KAARAL“ sudomins ekologiškos ir kokybiškos kosmetikos mėgėjus, nes pasiūlys aukščiausios kokybės plaukų dažymo, formavimo bei priežiūros priemones, sukurtas sujungus natūralius augalinius ekstraktus ir pažangiausias mokslines technologijas. Plačiu prekių asortimentu nustebins „Kūryba“, „Wella“, „Farcom“, „Londa“, „L‘oreal“, „Salonshop Baltic“  ir kitos garsios firmos.

Tačiau nereikia manyti, kad grožio paroda „Pelenė“ skirta tik moterims. Parodoje naudingų patarimų gaus kiekvienas savo išvaizda besirūpinantis vyras.

Tačiau nereikia manyti, kad grožio paroda „Pelenė“ skirta tik moterims. Parodoje naudingų patarimų gaus kiekvienas savo išvaizda besirūpinantis vyras. Juk ir stiprioji lytis kankinasi dėl susiriebaluoti linkusių, pleiskanotų plaukų, o kur dar žilė, kurią taip norisi paslėpti. „Būtent vyrams „FIT Selective Professional“ sukūrė veiksmingą liniją „Forman“, skirtą tiems, kurie nori gerai atrodyti ir jaustis. Taip pat – „Powerizer“ losjoną nuo plaukų slinkimo, kurio sudėtyje esantis kofeinas ir guaranos ekstraktas suteikia galvos odai energijos bei stimuliuoja plaukų šaknis“, – sako „Selective Professional“ atstovai.

„Pelenės“ parodoje taip pat bus pristatomos kosmetologijos naujienos, grožis „be skalpelio“ ir medicininės kosmetologijos paslaptys, idealaus makiažo priemonės, viešės ir konsultacijas suteiks garsiausi Lietuvos bei užsienio vizažistai. „Pelenėje“ įsikurs juvelyrikos darbų stendai, kuriuose bus eksponuojami rankų darbo, unikalūs papuošalai.

Paroda „Pelenė“ vyks balandžio 4-6 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO.

LITEXPO spaudos centro informacija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius