Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Partyzanai ir „Minimal.lt“ klube „Opium“ dėlios rudens pliusus

Nereikia ieškoti minusų. Verčiau rinkti ir į vieną vietą krauti pliusus, kurie miestą užklojus tamsai virsta vienu bendru įvykiu. Naujai išvesta pliusų formule rudenį pasitinka komandos „Minimal.lt“ ir „Partyzanai“, į pirmą jungtinį judesį kviečiančios rugsėjo 11-ąją. Serija „+++“ startuoja dalies miestiečių vis dar nepažintame, bet to labai vertame klube „Opium“.
+++
+++
Temos: 1 Ruduo

Pirmieji formulėje – serijos iniciatoriai, dvi patirtimi nesipuikuojančios, bet užtektinai jos vakarėliuose ir aplink juos besisukančioje veikloje sukaupusios komandos. Tiek „Minimal.lt“, tiek „Partyzanų“ nariai turi būrį muzikuojančių kolegų, kurių tikslai, kryptys ir požiūriai puikiai „paišosi“ į seriją „+++“. Muzika ir jai palanki „Opium“ aplinka ir yra pirmas didelis ir storas pliusas. Kitas – tai patys muzikos atlikėjai bei pagal ją judėtojai. Trečiasis pliusas lieka atviras interpretacijoms ir, tikėtina, bus užbrauktas jau pirmojo renginio metu.


Klubą „+++“ padalins į dvi dalis. Apačioje, arba „Up“ erdvėje (jokios klaidos – tik intriga), kojas teks įtempti stipriau. Čia šeimininkaus „+++“ kūrėjai – el_T ir shn iš „Minimal.lt“ bei „Partyzanai“ Nostra ir Mantas T. Su Minimal.lt draugija dažnai pastebimas techno kūrėjas Calli ruošia gyvą pasirodymą, kuriuo pristatys skaitmeninėje „Partyzanų“ leidykloje išleidžiamą savo debiutinį EP. „Down“, arba viršuje, atvykėlius pasitiks kreivų plokštelių žinovas ir vertintojas Ryklys („Bangos“), eksperimentinius įrašus pusryčiams valgantis a.f.w.i. („Minimal.lt“) bei nuo dubstep iki IDM savo galvoje bei klausytojų ausyse šokinėti nevengiantis DZdj.


„+++“ kas mėnesį žada šokdinti pagal naujus ir senus vietinės ar net užsieninės elektroninės scenos vardus. Vaizdu čia rugsėjo 11-ąją ir ateityje rūpinsis Vytas Realtime. Iki vidurnakčio „pliusinį“ rugsėjo šeštadienį į Islandijos gatvėje, po kavine „Briusly“ paslėptą „Opium“ atėję nemokės nieko, vėluojantieji aukos po 10 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius