-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavasarį Vilniuje – dar negirdėti „Apocalyptica“ kūriniai

Balandžio 15 dieną Lietuvą dar kartą sudrebins suomiai „Apocalyptica“. Vieninteliame pasirodyme Vilniuje, „Utenos pramogų arenoje“, kultinė roko grupė gyvai atliks garsiausias savo dainas, o galbūt ir dar niekur neskelbtas kompozicijas iš 2010-aisiais pasirodysiančio albumo.
Apocalyptica
Apocalyptica / Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr.

Nekartą Lietuvoje lankęsi suomių violončelininkai žada, kad balandį Vilniuje įvyksiantis koncertas pranoks visus prieš tai mūsų šalyje vykusius pasirodymus. Nors koncerto programa kruopščiai slepiama, „Apocalyptica“ muzikantai atskleidė, jog pavasarį pristatys kelias naujas kompozicijas iš dar tik kuriamo grupės albumo, tad Lietuvos žiūrovai jas turėtų išgirsti vieni pirmųjų Europoje.

„Turime nemažai minčių ir įkvėpimo, tad jau netrukus vėl pradėsime aktyvią kūrybinę veiklą. Jei viskas klostysis gerai, naujausias mūsų albumas gali anksčiausiai pasirodyti 2010-ųjų pabaigoje, tačiau pirmuosius kūrinius gerbėjams stengsimės pristatyti dar šį pavasarį“, – britų žurnalistams pasakojo „Apocalyptica“ muzikantai.

1996 metais išleidę debiutinį albumą „Plays Metallica by Four Cellos“, „Apocalyptica“ iš karto sulaukė tarptautinio pripažinimo. Nuo to laiko unikalus violončelininkų kvartetas (šiuo metu grupę sudaro 3 violončelininkai ir būgnininkas) išleido ne vieną sėkmingą kompiliaciją, o 2007 metais pasirodė jau šeštasis grupės albumas „Worlds Collide“. Pastarąjį dainų rinkinį ypač gerai įvertino tiek kritikai, tiek gerbėjai, o kartu su populiarių grupių „Rammstein“ ir „Slip Knot“ vokalistais įrašyti kūriniai pasiekė aukščiausias Europos muzikinių topų viršūnes. Per ilgiau nei dešimtmetį trunkančią karjerą originalieji suomių muzikantai pardavė daugiau nei 2 mln. albumų, surengė turus 30-yje skirtingų šalių. Kartu su legendiniais „Metallica“ ir AC/DC, „Apocalyptica“ laikoma vienu populiariausių alternatyvios muzikos grupių visame pasaulyje.

Vienintelis „Apocalyptica“ koncertas mūsų šalyje įvyks šių metų balandžio 15 dieną Vilniuje, „Utenos pramogų arenoje“. Bilietus į renginį jau galima įsigyti BILIETAI LT kasose ir internetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius