Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį „Kablyje“ tamsiosios elektronikos gerbėjams pasirodys techno ir noise eksperimentuotojai „Emptyset“

Gegužės 9 dieną, penktadienį, Kultūros bare „Kablys“ vyks sunkiosios elektronikos renginys UMBRA, naktinį Vilniaus paįvairinsiantis industriniu triukšmu. Tamsiosios elektronikos gerbėjams pasirodys techno ir noise eksperimentuotojai, daugelio įžymių elektroninės muzikos festivalių svečiai iš Didžiosios Britanijos – „Emptyset“.
Kultūros bare „Kablys“ vyks sunkiosios elektronikos renginys UMBRA
Kultūros bare „Kablys“ vyks sunkiosios elektronikos renginys UMBRA / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 „Kablys“ Menas

Šis duetas susikūrė 2005 metais ir nuo to laiko spėjo įsirašyti tokiose įrašų kompanijose kaip Subtext, Raster-Noton ir CLR, bei sudalyvauti ne viename stambiame elektroninės muzikos festivalyje.

James Gizburg ir Paul Purgas muziką galima apibūdinti kaip techno ir noise muzikos kombinaciją su ryškia eksperimentine pakraipa.

James Gizburg ir Paul Purgas muziką galima apibūdinti kaip techno ir noise muzikos kombinaciją su ryškia eksperimentine pakraipa, bet apibūdinimai nublanksta prieš realų Emptyset garso išrandingumą.

UMBRA siekia publiką pastatyti ant ribos tarp šokių ir intensyvaus įsiklausymo. Iš vietinės scenos renginyje skambės ilgaamžis Povilo (Vilkduja, Lauxna Lauksna) projektas Oorchach, kurio industrinės melodijos kiekvieno pasirodymo metu skamba vis kitaip, tačiau vis taip pat giliai ir sunkiai. Prie DJaus pulto stos Secret Thirteen tėvas Justinas Mikulskis (a.k.a. S13), Gediminas Jakubka, a.k.a. Patricia Kokett, žinomas už savo dalį grupėse Flesh Flash ir Vilkduja, o taip pat iš Birmingemo atkeliaujantis renginio sumanytojas Andy Black Forest.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius