Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio naktį vilniečiai nemiegojo (nuotraukos)

Vilniečiai savaitgalį pradėjo labai triukšmingai: minios žmonių traukė į naktinius klubus. Juose vyko ilgai lauktas ir sulauktas projektas „Green night“. Nemokamu įėjimu ir galimybe sudalyvauti jame džiaugėsi ne vienas studentas.
„Green Night“ akimirka
„Green Night“ akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Naktis Studentai

Dešimt litų – tiek paprastai kainuoja bilietas į naktinį klubą „WOO“. Tiesa, jei atvyksite po vidurnakčio, gali tekti sumokėti daugiau. Tačiau ramu: vos sulaukus pilnametystės čia pakliūti nėra sunku. Visiškai kita situacija yra naktiniame klube ,„Paparazzi“. Įėjimas lankytojams nekainuoja, bet patekti nėra paprasta. Panašios taisyklės galioja ir kituose sostinės klubuose. Tačiau penktadienio naktį visi norintys pasilinksminti galėjo atsipūsti. Jiems buvo atviros dvylikos klubų durys.

Miestas ūžė jau nuo pavakarės: vieni naršė po pamėgtas vynines, kiti – restoranus. Dar iki vidurnakčio naktiniai klubai ir terasos buvo pustuštės. Įėjus į minėtas vietas galėjai aiškiai matyti visus susirinkusius, publiką ne itin domino muzikos atstovų grojama muzika. Lankytojų vakarojimas priminė eilinio penktadienio nuotaikas. Tiesa, viena stipriai skyrėsi – alkoholinių gėrimų vartojimas. Miestiečiai noriai ragavo stiprius gėrimus. Kai kurių klubų padavėjoms teko ne kartą atsiprašyti už jau pasibaigusius ir realios asortimento situacijos nebeatitinkančius meniu sąrašus. Norintiems pakliūti į tualetą, tekdavo įveikti ilgiausią eilę. Šią problemą gudriai išsprendė merginos: jos ateidavo draugų būriais, šnekučiuodavosi ir gėrimus gurkšnojo tiesiog koridoriuje, visai šalia tualetų durų.

Kantrūs buvo ir tie, kuriem reikėjo pusvalandžio, kad įveiktų eilę prie klubo įėjimo durų. Ypač didelės spūstys susidarė po vidurnakčio. Tačiau tai miestiečių neerzino, jiems nereikėjo rūpintis ar baimintis, kad tą naktį apsaugos darbuotojas reikalaus asmens dokumento ar prašys iškraustyti rankinę. Tik vieną buvo sunku: jaunimas suko galvas, kaip suspėti ir tą naktį aplankyti kuo daugiau vietų.

Didžioji dalis klubų lankytojų – studetai, vos sulaukę pilnametystės. Tokią publiką buvo galima aptikti klubuose: „WOO“, „Briusly“, „Tamsta“. Vyresni laiką leido klube ,„Gravity“, „Menų loftas“, „Čaplino terasa“.

Linksmybės tęsėsi iki ryto, tačiau saulės nutviekstas senamiestis atrodė gerokai pasikeitęs: po vakarėlių gatvės buvo nusėtos šiukšlėmis. Šlavėjams teko padirbėti iš peties, kol sutvarkė ir surinko besimėtančius butelius, maisto atliekas ir cigarečių nuorūkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius