-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pinigus už neįvyksiančio „Depeche Mode“ koncerto bilietus grąžins nuo liepos

Legendinė britų muzikos grupė „Depeche Mode“ nerado galimybės perkelti anksčiau neįvykusių koncertų ir galutinai atšaukė 8 pasirodymus Rytų Europoje. Milijonus gerbėjų visame pasaulyje turinčio kolektyvo atstovai patvirtino, kad dėl vokalisto Dave‘o Gahano ligos nukeltas „Depeche Mode“ koncertas Vilniuje taip pat neįvyks, o pinigai už bilietus bus grąžinti visiems juos įsigijusiems.
Depeche Mode.
„Depeche Mode“ / Organizatorių nuotr.

„Su giliu liūdesiu turime pranešti, kad „Depeche Mode“ koncertas Vilniuje neįvyks. Grupės atstovai patvirtino, kad nepavyko perkelti visų stadionuose turėjusių vykti koncertų, todėl šį kartą į Lietuvą, kaip ir į daugelį kitų šalių, „Depeche Mode“ neatvyks, – sako „Makroconcert Lietuva“ direktorius Vaidas Zdancevičius. – Norime pabrėžti, kad tai didžiausias kada nors ne dėl organizatoriaus kaltės atšauktas koncertas šalies istorijoje, todėl mes dėsime visas pastangas, kad bilietų grąžinimo procesas būtų kuo paprastesnis ir sklandesnis“.

Koncerto organizatoriai pranešė, kad bilietus į galutinai atšauktą „Depeche Mode“ koncertą Vilniuje bus galima grąžinti nuo liepos 1 d. „Forum Palace“ kasoje, darbo dienomis nuo 16 val. iki 20 val. ir šeštadieniais nuo 12 val. iki 16 val. Vėliau  bilietus bus galima grąžinti ir kitose kasose. Bilietų grąžinimas bus neribotas, todėl bilietai bus priimami tiek laiko, kiek prireiks siekiant atsiskaityti su visais žiūrovais.

Praėjusį penktadienį „Depeche Mode“ atstovai apgailestaudami pranešė, kad iš 12 nukeltų koncertų į kitą laiką perkelti pavyko tik 4. Grupė nusprendė galutinai atšaukti koncertus Atėnuose, Stanbule, Bukarešte, Sofijoje, Belgrade, Varšuvoje, Rygoje ir Vilniuje. „Depeche Mode“ ketina surengti keturis nukeltus koncertus Zagrebe, Londone ir Diuseldorfe, tačiau kol kas nepraneša, kada jie įvyks.

Primename, kad gegužės 12 dieną, prieš pat pasirodymą Atėnuose, „Depeche Mode“ lyderį Dave‘ą Gahaną ištiko ūmus gastroenterito (virškinamojo trakto infekcijos) priepuolis. Dėl šios priežasties grupė buvo priversta nukelti net 12 koncertų, kurie turėjo vykti Graikijoje, Turkijoje, Rumunijoje, Bulgarijoje, Serbijoje, Kroatijoje, Lenkijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Didžiojoje Britanijoje ir Vokietijoje.

Birželio 8 d. koncertu Leipcige (Vokietija) atsinaujinusiose pasaulinėse gastrolėse „Depeche Mode“ pristato neseniai išleistą naujausią studijinį albumą „Sounds Of The Universe“.

Beveik 30 metų aktyviai muzikuojantis kolektyvas „Depeche Mode“ pasaulyje pardavė daugiau nei 100 mln. albumų ir singlų. Didžiausiais grupės hitais tapusias dainas „Just Can‘t Get Enough“, „People Are People“, „Master And Servant“, „Stripped“, „Strangelove“, „Never Let Me Down Again“,  „Behind The Wheel“, „Personal Jesus“, „Enjoy the Silence“, „Policy Of Truth“, „I Feel You“, „Walking in My Shoes“, „It's No Good“ ir kitas puikiai žino milijonai muzikos mylėtojų.

„Depeche Mode“ albumą „Sounds Of The Universe“ pristatančio antro singlo „Peace“ vaizdo klipas:

Depeche Mode - "Peace"
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius