Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą kartą Lietuvoje – juodojo humoro knyga apie antrą galą! (nuotraukos)

Pagaliau lietuviškų knygų lentynose atsirado šis tas naujo ir intriguojamo. Tai žurnalo „Panelės“ vyriausiosios redaktorės Jurgos Baltrukonytės knyga „Visiškai slaptame dienoraštyje atskleistos didžiausios Gagos gyvenimo kiaulystė“. Ir tai ne šiaip knyga, o greičiausiai vienintelė pasaulyje meilės ir sekso persmelkta juodojo humoro ginekologinė knyga.
Vaiva Eringytė ir Jurga Baltrukonytė
Vaiva Eringytė ir Jurga Baltrukonytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Vaiva Eringytė

Ginekologę V.Eringytę tikriausiai pažįsta visi. Žurnalo „Panelė“ raudonojo puslapio karalienė per metus atsako į beveik 5 tūkstančius intymiausių klausimų. Štai šie atsakymai ir paskatino vyriausiąją žurnalo redaktorę sukurpti romaną apie merginą, kuri viską patiria savo kailiu. „Iš žurnalo personažo tapau knygos heroje“, – knygos pristatymo metu juokėsi ginekologė Vaiva.

Į knygos „Visiškai slaptame dienoraštyje atskleistos didžiausios Gagos gyvenimo kiaulystė“ pristatymą, kurį vedė šmaikštumo nestokojantis Arnoldas Lukošius, susirinko beveik visi „Panelės“ redakcijos nariai, nes daugelis jų tapo knygos veikėjų prototipais. Autorę Jurgą Baltrukonytę bei knygos įkvėpėją ir mūzą Vaivą taip pat sveikino Jonas Nainys bei Skaiva Jasevičiūtė.

Knygos apie antrąjį galą pristatyme dominavo ir kalbos apie tai. Net iš pirmo žvilgsnio atrodanti visiškai nekalta tema – Vaivos šukuosena – išsirutuliojo į pokalbį apie intymių vietų šukuosenų madas.

Vis dėlto griežtomis moralės normomis garsėjanti ginekologė Vaiva džiaugiasi, kad knyga skatina nėštumą baigti gimdymu, o ne abortu, meilę – santuoka, o ne gyvenimu susimetus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius