Pirmasis šiemet „Gravity“ svečias – „electroclash“ krikštatėvis Larry Tee

Cirke naujuosius metus pasitikęs klubas „Gravity“ į pirmąjį 2010-ųjų vakarėlį kviečia penktadienį. Iš Niujorko į vakarėlį „LeaveLate“ atskrenda Larry Tee. Svečią pasitiks ženklo „LeaveLate“ savininkas aout6 ir DJ setą atliksiantis duetas „The Sneekers“.
Larry Tee
Larry Tee / Organizatorių nuotr.

Dvidešimt metų Niujorko ir viso pasaulio klubuose diskotekas vedantis Larry Tee – oficialiai pripažintas šokių aikštelėse gaisrą keliančio stiliaus – electroclash – krikštatėviu. 2001-aisiais jis surengė to paties pavadinimo festivalį, kuriame sužibėjo tokie vardai kaip „Ladytron“, „Peaches“, „Fischerspooner“, „Scissor Sisters“.

Vilniečiams Larry Tee pristatys savo debiutinį (netikėta, tiesa?) su daugeliu nešvankių padėjėjų įrašytą sintetinės elektronikos albumą „Club Badd“, kurį išleido JAV šokių muzikos rinkos lyderiai „Ultra“. Albume yra ir įvairiai pagarsėjęs kūrinys „My Penis“ – jame vokalinę partiją atlieka įžymybių tinklaraštininkas Perezas Hiltonas.

Tarp „My Penis“ remiksuotojų – ir Larry Tee jau antrą kartą į Vilnių atsivežantis aout6. „Pirmą kartą apie Larry Tee išgirdau išvydęs jo kompiliaciją „The Electroclash Mix“, kuri padarė man labai didelį įspūdį ir parodė kelią, kuriuo einu dabar“, – kalba antrąjį leidinį neseniai pristačiusios įrašų kompanijos „LeaveLate“ vadas. Vėliau aout6 sėkmingai remiksavo Larry Tee kūrinį „I Love U“, kuris buvo atrinktas iš daugybės kitų ir išleistas oficialiai. Didžėjai kartu grojo ne tik Vilniuje, bet ir Londono klube „Cargo“.

„Praėjusį kartą Vilniuje susitikau daug įdomių žmonių. Miestas man pasirodė atviras ir naujas, nors ir turintis ilgą istoriją – kad ir senos bažnyčios, apsuptos naujų pastatų“, – daugiau, nei viešbutis ir klubas, išsiduoda matęs „Gravity“ svečias. Ir priduria, kad Vilnius jį jaudina!

„LeaveLate“ klube „Gravity“ šmėžuos penktadienį, sausio 8-ąją. Trys programos dalys – aout6, Larry Tee ir „The Sneekers“ DJ setai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius