-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji Rotary klubo stovykla – socialiai remiamų šeimų vaikams

Rytoj, liepos 24d., savaitę trukusi pirmoji Vilnius International Rotary klubo organizuota vasaros stovykla socialiai remiamų šeimų ir globos vaikų vaikams baigsis vaikų sukurtų taupyklių muge. Uždarymo ceremonijoje Guobstos kaime (Vilniaus r.) taip pat dalyvaus Vilnius International Rotary klubo nariai. Planuojama, kad šiais metais pirmą kartą organizuota stovykla taps klubo remiama tradicija.
Vaikas
Vaikas / TV3 nuotr.
Temos: 2 Rotary Vaikai

Visą savaitę stovykloje prie Guobstos ežero 60 vaikų iš socialiai remiamų šeimų ir globos namų dalyvavo specialiuose sporto, meno, šokių ir teatro užsiėmimuose. Kartu su profesionalais vaikai kūrė meninius pasirodymus bei varžėsi sporto rungtyse. 9 – 16 metų amžiaus vaikai, tarp kurių ir pats jauniausias – 7 metų amžiaus – dalyvis, taip pat gamino taupykles, kurios bus parduodamos per uždarymo šventę, taip skatinant vaikus simboliškai prisidėti prie Rotary klubo idėjos organizuoti ateityje stovyklas ir teikti paramą tiems, kuriems ji labiausiai reikalinga.

„Šios vasaros stovyklą atspindi Vilnius International Rotary klubo idėja, kad vaikams būtinas ne tik kokybiškas poilsis, bet ir visapusiška pagalba ugdant jų talentus ir įgūdžius. Šiais metais subūrėme vaikus, kurie šeimose arba globos namuose neturi galimybių atostogauti. Jiems tai galimybė ir tobulėti, ir pasidžiaugti gamta, ir susirasti naujų draugų“, – sako stovyklos vadovė Rita Sinkevičienė.

Organizatorių teigimu, aktyvus poilsis buvo specialiai derinamas su ugdymo ir menine veikla. Stovykloje būrių vadais dirbo jaunimo organizacijos Rotaraktas atstovai, kurie ne tik padėjo organizuoti užsiėmimus, tačiau ir dalinosi jaunimo organizacijos veiklos patirtimi.

Vilnius International Rotary klubas vienija skirtingų sričių verslininkus ir visuomenes veikėjus, kurie siekia pasitelkiant patirtį ir žinias įgyvendinti bei vystyti paramos projektus. Klubo narius vienija idėja padėti rasti pagalbą tiems, kuriems ji labiausiai reikalinga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius