-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

POP UP galerijoje – Vokietijoje kuriančio lietuvių menininko Kęstučio Svirnelio kūryba

Penktadienį, 19 val. grupė Young Poor Artists, kviečia į Vokietijoje gyvenančio ir kuriančio lietuvių menininko Kęstučio Svirnelio parodos atidarymą POP UP Galerijoje, prekybos centre GO9 (Gedimino pr. 9). Renginio metu skambės Vytauto Juozėno, kitaip žinomo 6P3S" pseudonimu, muzika.
Kęstutis Svirnelis
Kęstutis Svirnelis / POP UP galerijos nuotr.


Kęstutis Svirnelis (g. 1976) – menininkas, skulptorius gyvenantis ir kuriantis tarp Lietuvos ir Vokietijos. Svirnelio kūryboje bene svarbiausios temos – absurdo bei svetimybės, tad jo kūryboje nuosekliai naudojamos sintetinės ir nepastovios formos medžiagos, nebenaudojami, savo funkciją praradę daiktai. Menininkas savo kūryba aktyviai komentuoja politines bei socialines aktualijas, nebijo aiškiai dėstyti savo nuomonės, o žiūrovą nuolat užklausia. POP UP Galerijoje Kęstutis Svirnelis pristatys rinktinius savo kūrinius.

Plėtodamas viešas, bendražmogiškas temas, menininkas siekia kuo labiau (ar net tiesmukiau) įtraukti žiūrovą į ekspoziciją. Svirnelis, žinomas savo kinetiškomis, interaktyviomis skulptūromis, išnaudoja aktyvią parodos lankytojo žiūraą ir leidžia jai perkeisti žiūrėjimo objektą – kūrinį.

Kūrėjas aktyviai eksponuojamas Lietuvos ir tarptautinėje scenoje, meno mugėje ArtVilnius’13 Kęstučio Svirnelio instaliacija „Senis besmegenis” buvo apdovanota kaip geriausia mugės skulptūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius