Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praeivius šildė televizijos žvaigždžių pilstoma sriuba (nuotraukos)

Antradienį Vilniaus Pilies gatvėje LNK televizijos žvaigždės praeiviams siūlė nepraeiti pro šalį, paaukoti vargstantiems ir pasivaišinti kalėdine sriuba – taip buvo pristatyta LNK ir Maltos ordino akcija „Mums reikia tavęs“.
Vilniaus Pilies gatvėje LNK televizijos žvaigždės praeiviams siūlė nepraeiti pro šalį, paaukoti vargstantiems ir pasivaišinti Kalėdine sriuba.
Vilniaus Pilies gatvėje LNK televizijos žvaigždės praeiviams siūlė nepraeiti pro šalį, paaukoti vargstantiems ir pasivaišinti kalėdine sriuba. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmiausia mane suviliojo ne tiek pati akcija, o idėja, kad skubėdami gatve mes galime sustoti, atsigręžti vieni į kitus, nusišypsoti, o sriuba yra tik priemonė, simbolis, kuris mus visus sujungia prieš šventes.

„Pirmiausia mane suviliojo ne tiek pati akcija, o idėja, kad čskubėdami gatve mes galime sustoti, atsigręžti vieni į kitus, nusišypsoti, o sriuba yra tik priemonė, simbolis, kuris mus visus sujungia prieš šventes.

Nuo mažens aš esu praktikuojantis katalikas ir Maltos ordino veikla man nėra svetima. Aš ir pats gana dažnai aukoju. LNK „Gerumo dienoje“ raginu aukoti kitus ir su savo šeima prisidedu ir pats“, – teigė akcijoje dalyvavęs žurnalistas, laidų vedėjas Giedrius Leškevičius.

Kalėdinę sriubą pilstė ir jos paragauti ragino Inga Jankauskaitė, Povilas Meškėla, Rolandas Vilkončius, Tomas Ališauskas, Ugnė Skonsmanaitė, Egidijus Knispelis, Asta Dudurytė, Gintaras Deksnys, kiek pavėlavusi prie akcijos prisijungė Živilė Vaškytė.

Kavinės „Maisto fabrikas“ ir restorano „Aula“ pagaminta sriuba sudomino ne itin daug praeivių – didžioji dalis jų praskubėjo pro šalį galbūt išsigandę žiniasklaidos šurmulio, kiti – per daug užsiėmę savais reikalais.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Vilniaus Pilies gatvėje LNK televizijos žvaigždės praeiviams siūlė nepraeiti pro šalį, paaukoti vargstantiems ir pasivaišinti Kalėdine sriuba.
Televizijos žvaigždės lenktyniavo, kam pasiseks sriuba sudominti daugiau praeivių.

„Muzikos akademijos“ dalyviai Kafka, Onsa ir Rūta nepanoro taikytis su praeivių abejingumu ir juos stabdė tiesiog gatvėje ir kvietė pasivaišinti žvaigždžių pilstoma burokėlių sriuba.

Kad skanaujant sriubą nuotaiką būtų šventiškesnė, Pilies gatvėje praeiviams kalėdines dainas skyrė dainininkai Vladas Kovaliovas ir Giedrė Balutytė – naujoji „Žvaigždžių duetų“ dalyvė ir estrados atlikėjos Onos Valiukevičiūtės dukra.

Gruodžio pradžioje LNK laidų vedėjai aplankys kitus penkiolika Lietuvos miestų ir miestelių, kuriuose visi norintys galės pasivaišinti šventine sriuba ir paaukoti tiems, kurie yra vieniši ar nebegali išeiti iš namų. Kalėdinės sriubos renginiuose skambės gyva muzika, lankysis Maltos ordino ambasadorius, LNK televizijos žvaigždės, politikai, verslininkai, o gruodžio 5 dieną Panavėžyje apsilankys šalies prezidentė Dalia Grybauskaitė. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius