Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš pasirodymą užjūryje projektas „Taip“ džiugins kauniečius

Šokio ir gyvos muzikos projektas „Taip“, kuriam muziką sukūrė jaunosios kartos lietuvių kompozitorė Egidija Medekšaitė, netrukus bus atliekamas Anglijos šiuolaikinės muzikos festivalyje „Sounds New“. Tačiau prieš tai jį dar turės galimybę išvysti kauniečiai.
Šokio projektas „Taip“ nagrinėja meilės sau temą.
Šokio projektas „Taip“ nagrinėja meilės sau temą. / Projekto autorių nuotr.

Šis solidus muzikos meno forumas, vykstantis istoriniame Kenterberio mieste, kasmet pristato ryškiausias šiuolaikinės muzikos žvaigždes ir suteikia sceną besiskleidžiantiems talentams.

Tačiau prieš pasirodymą Anglijoje išvysti projektą dar galės ir kauniečiai – šiandien 19 val. jis bus rodomas renginių ir konferencijų centre BLC (K.Donelaičio g. 62).

2009 metais sukurtame spektaklyje šoka vieni pajėgiausių Lietuvos šiuolaikinio šokio atlikėjų – Raimonda Gudavičiūtė ir Mantas Stabačinskas, violončele griežia Snieguolė Mikalauskienė. Spektaklis praturtintas videomenininko Mindaugo Arlinsko specialiai pristatymui Didžiojoje Britanijoje sukurtomis vizualizacijomis.

Šiame prodiuserės ir idėjos autorės Audronės Molytės inicijuotame projekte plėtojama savęs priėmimo, meilės sau tematika.

„Šiame pasaulyje esame ne dėl to, kad tektų rinkti meilę iš kitų ir šitaip patvirtinti savo vertę. Niekas kitas neprivalo mūsų mylėti, tik mes patys“, – teigia spektaklio autorė.

Minimalistinę meditatyvią elektroninę muziką išryškina ir sušildo violončelininkė S.Mikalauskienė, spektaklio metu grojanti gyvai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius