Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pure Future“ naujiena: įspūdingi 3D efektai

Ar kada nors įsivaizdavote griūvančią Trakų pilį? Ar matėte besivaidenančius vaiduoklius, ar krentančius futbolo kamuolius iš Trakų pilies bokštų?
„Pure Future“ festivalis
„Pure Future“ festivalis / Organizatorių nuotr.

Liepos 31 dieną, 3D video projekcijų šou padės patirti tai, ko dar nepatyrė milijonai, teigiama festivalio „Pure Future“ pranešime spaudai. Pirmą kartą Baltijos šalyse ir vieną pirmųjų kartų pasaulyje stebės kaip senovinė pilis bus tai, ant ko bus rodomas spektaklis.

Festivalis Trakų pilyje organizuojamas jau šeštą kartą, kasmet derina istorinės pilies dvasią ir šiuolaikinę elektroninę šokių muziką, tačiau šiais metais festivalio organizatoriai į pilies kiemą įsileidžia tai, kas renginio svečius paskandins erdvės ir fantazijos jūroje – 3D video projekcijas.

Tai – naujas vizualinio meno išraiškos būdas, neseniai pradėjęs brautis į viešąsias erdves ir kaskart atrandantis naujų įmantrių formų, kaip naujausiomis technologijoms valdant šviesą ir animacijos efektus galima pakerėti žiūrovą.

Sintezę tarp senovės ir modernumo į erdvę perkels „Pimp my Screen Studio“, kurie kūrė ir David Guetta „One Love“ turo koncerte „Litexpo“ rūmuose, festivaliuose „Insanitus“, B2G bei  renginių cikle Vilniaus „Gravity“ klube.

Festivalyje bus naudojami patys galingiausi Baltijos šalyse projektoriai, kurių pagalba 3D vizualizacijos bus perteikiamos ant dviejų paviršių – pilies rūmų bokšto ir vidinio pilies sienos fasado, kurių bendras plotas virš 1700 kvadratinių metrų.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius