Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rolandas Kazlas ir Pakeleiviai kvies į koncertus – „Į kitą laiko pusę“

Nedainininkas, nemuzikantas, nekompozitorius ir nepoetas, bet su daina keliaujantis keliauninkas Rolandas Kazlas kartu su kūrybiniais Pakeleiviais, metams besibaigiant, nakčiai maksimaliai pailgėjus, Šventoms Kalėdoms priartėjus, Snieguolei panorėjus ir Kalėdų Seneliui paliepus, gruodžio 21 ir 22 dienomis kviečia į koncertus Vilniuje, praneša organizatoriai „Bardai Lt“.
„Rolandas Kazlas ir pakeleiviai“
„Rolandas Kazlas ir pakeleiviai“ / Organizatorių nuotr.

Kongresų rūmų koncertų salėje už kalėdinę kainą vilniečiams, sostinės svečiams ir ištikimiems Pakeleivių Pakeleiviams aktoriai dovanos įspūdingo įspūdingumo dainų koncertą „į  kitą Laiko pusę“.

Šis, daugiau nei dviejų valandų koncertas – apibendrinantis Rolando Kazlo žvilgsnis į save šiame svetingame pasaulyje  ir  ne save  nesvetingame pasaulyje. Tai – būsenos ir nuotaikos, kurios laikui bėgant keitė nuotaikas ir būsenas, fermentavosi, eiliavosi ir nežinia kodėl virto tekstais, muzika, dainomis, ar pusiaudainomis. Dainos kol kas labiau žinomos pačiam jas atliekančiam, tačiau  atlikėjas  ir autorius  neprimygtinai bent vieną kartą norėtų su jomis supažindinti Lietuvos  vyrus ir ypač – simpatiškas, visaip įdomias moteris, dainų mylėtojas. Dainos, žinoma, ne Stingo, bet užtat Kazlo, ir koncertui, pasak  įvairių  plaukų  kritikų, įvairovės ir  savotiškumo nestinga.

Apskritai, Rolandas Kazlas ir Pakeleiviai – laisvai  visomis laiko ir erdvės kryptimis judanti pataisos dainų kolonija, kurioje viskas  savaime,  su muzika ir dar nežinia kokiu būdu pasitaiso. Į tokią koloniją, o sykiu –  pažvelgti  „į kitą Laiko pusę“ geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ kviečia visus norinčius. Tapkite Pakeleiviais ir Jūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius