-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rolando Kazlo dainos – „Laisvai“ ir patogiai po atviru Taujėnų dvaro dangumi

Birželio mėnesį, artėjant Joninėms, kada gamta net treška nuo visokiausių žolynų augimo ir žiedų sprogimų,  žydėjimo, o miškai, šilai ir gojai triuška nuo gyvasties gausėjimo, kada naktys tokios trumpos ir šiltos, jog miegoti tiesiog yra nuodėmė, kai paparčio žiedas skleidžiasi tau panosėje toks kvepiantis, viliojantis, dar niekieno neatrastas ir nenuskintas, skirtas tik tau...
Rolandas Kazlas
Rolandas Kazlas / Asmeninio archyvo nuotr.

Pasak gamtininkų – papartininkų, bei laimės ir meilės ekspertų, birželio mėnesį didžiausia paparčio žiedų papuliacija būna Taujėnų apylinkėse, o pats epicentras Taujėnų dvaro parko teritorijoje.

„Ten, žiūrėkit ten...“ – rašė Kristijonas Donelaitis savo „Metuose “, rudenyje savo metų...

Birželio 19 dieną, 16 valandą, geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ kviečia ne tik žiūrėti ten, bet ir atvykti paklausyti Rolando Kazlo ir Pakeleivių koncerto „Laisvai“. Koncerto metu pasijusite laisvai ir patogiai po atviru dangumi ir ant kvapnios žolės. Na, kaip kam patinka. Mėgstantiems būti aukščiau žemės, bus pasiūlyta daug kėdžių, suolų, fotelių, galbūt ir medinių lovų iš dvaro, sunkiai bepasėdintiems. Rolando Kazlo dainos, jūs, parkas, dangus, seni parko medžių kamienai ir kvapni žolė – kas gali teikti didesnį malonumą? Tik nebent ne Rolando Kazlo dainos, ne jūs, ne dangus, ne senų medžių kamienai ir ne kvapni žolė. Deja, į koncertą įėjimas nelaisvas, o su įdomios kainos bilietais. Nemokamai klausytis koncerto už dvaro parko teritorijos klausytis neverta, nes pasak dvarininkų, nieko nesigirdės, be to, gražų ir sodrų Rolandų Kazlo balsą gali užgožti ūkininkų ožkų mekenimas. Dainuosiantis bernelis jau metuose, neverks ir yra ne mono, (kaip toje liūdnoje liaudies dainoje), o stereo, tad ir koncertas bus skirtas abiem ausims, akims, abiem pusrutuliams, vyrams ir moterims, dienai ir nakčiai, kairei ir dešinei. Rolandas Kazlas ir Jūs – pats geriausias stereo variantas. Tapkite Pakeleiviais birželio 19d., 16h Taujėnų dvare!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius