Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Rygos arenoje Ferry Corsten ir Andy Moor linksmins 10 000 žmonių

Pirmąjį rudens penktadienį, rugsėjo 3 d., daugiau nei 10 000 žmonių talpinančioje Rygos arenoje, Latvijoje, įvyks šokių muzikos fiesta „Save the Summer“. Po neįtikėtinos Latvijoje vykusių renginių „Sensation White“, „Love in Riga“ bei „knockOUT“ sėkmės organizatoriai neabejoja, kad visi bilietai į šį vienos dienos festivalį bus išgraibstyti dar iki renginio.
Šokių muzikos fiesta „Save the Summer“
Šokių muzikos fiesta „Save the Summer“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Ryga

Bet tai neturėtų stebinti, juk pagrindine „Save the Summer“ figūra taps populiariausių pasaulyje didžėjų šimtuke 7-oje pozicijoje esantis olandas Ferry Corsten. Radijo stotyse ir muzikiniuose kanaluose karaliavusio hito „Fire“ atlikėjas labai dažnai groja 30-50 tūkstančių žmonių auditorijai, o vieną kartą Olandijoje jis linksmino beveik pusę milijono susirinkusiųjų. Su Tiësto, Armin van Buuren bei Above & Beyond lyginama trance muzikos žvaigždė Ferry Corsten yra vienas geidžiamiausių didžėjų pasaulyje. Dėl jo pasirodymo reikia tartis mažiausiai pusė metų į priekį.

Ne ką mažesnė žvaigždė – šiandien ant 10 metrų aukščio bangos esantis garsiausias Didžiosios Britanijos trance muzikos atlikėjas Andy Moor. Populiariausių pasaulio didžėjų šimtuke 15-ąją vietą užimantis britas šią vasarą praleis grodamas didžiausiuose festivaliuose. Prieš kelis metus prestižiniam „Grammy“ už geriausią metų remiksą nominuotas didžėjus taip pat perdirbo „Chemical Brothers“, „Radiohead“, Tiesto, Paul Oakenfold, Avril Lavine, Brithey Spears, Nelly Furtado ir kitų kūrinius.

Vasaros pratęsimo renginyje dar už pulto stosis italas Alex Gaudino, belgas JD Davis, latvis Kasparas Kondratas bei lietuvis, klubo „Exit“ rezidentas Ignas, kuris groja per beveik visus svarbiausius Latvijos šokių muzikos renginius. Tačiau tai dar ne visi atlikėjai. Planuojama, kad iš viso „Save the Summer“ fiestoje Rygos arenoje keturiose scenose pasirodys per 20 elektroninės šokių muzikos prodiuserių bei didžėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius