Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį – naujos kryptys ir idėjos „Gravity“ vakaruose „Openmind“

Klubas „Gravity“ abu ateinančio savaitgalio vakarus pristato naują pavadinimą „Openmind“. Sausio 15-osios ir 16-osios renginiai skiriami žmonėms, ieškantiems muzikos, kuri turi įtakos ir skamba naujai.
Oslo naktinio gyvenimo veikėjas Olanskii
Oslo naktinio gyvenimo veikėjas Olanskii / Gravity nuotr.
Temos: 1 „Gravity“

Į šią seriją „Gravity“ pasiryžo kviesti užsienio artistus, kurie dar neiškepė šlovės keptuvėje – kuriančius naują garsą dar iki jam išsigimstant. „Openmind“ grosiantys lietuviai tai pat nežada riboti savęs pavadinimais ir stiliais, taigi ko iš jų tikėtis, nežino net „Gravity“. Jokių užsakymų ir reikalavimų.

Už pulto penktadienį pasirodys kompanijos „Mondayjazz“ didžėjai Fresh ir Quazar. Prie jų prisijungs geriausias iš jauniausių Nightjar. Visi drauge lietuviai pasitiks du svečius iš savitas ir neginčijamai vertingas muzikines tradicijas turinčio Didžiosios Britanijos miesto Bristolio. Tai – riebaus garso virėjas Phaeleh ir eksperimentatorius Sclist.

Šeštadienio vakarą „Openmind“ pradės kiek neįprasto didžėjų dueto – žemiems dažniams ištikimo Mark Splinter ir minimal judėjimo entuziasto shn – setas. Lietuvą taip pat atstovaus St. Stereo bei Fresh Tee. Pastarojo kvietimu į „Gravity“ iš Norvegijos atvyks Oslo naktinio gyvenimo veikėjas Olanskii, šiame mieste rengiantis vakarėlius „Sunkissed“ ir pristatantis nenuspėjamą skandinavišką skambesį.

Visi penktadienio ir šeštadenio „Openmind“ dalyviai kviečia pamiršti žanrus, snobizmą ir nusistatymus bei atverti savo mintis naujoms kryptims bei įtakoms. „Būkite naujų judėjimų dalimi jiems tik įsibėgėjant“, – sako klubo vadybininkas Markas Splinteris ir prideda, kad kiti „Openmind“ renginiai vyks visai netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius