Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį „SupaDevynios“ vilniečius įsupo į Užgavėnių karnavalą

Sužvarbusią sostinę savaitgalį karnavalo linksmybėms pažadino „SupaDevynios“ Užgavėnės, vasario 13 d. siautusios Ūkio banko Teatro arenoje. Į efektingą šviesos, muzikos, šokio ir persirengėlių šou renginio lankytojus įsupo „InCulto“, „Metal on Metal“, Šarūnas Kirdeikis su šokių grupe „Show Makers“ bei „electro“ duetas „The Sneekers“.
„SupaDevynios“ svečiai – „Metal on Metal“
„SupaDevynios“ svečiai – „Metal on Metal“ / Martyno Kundroto nuotr.
Martyno Kundroto nuotr./„SupaDevynios“ svečiai – grupė „InCulto“
„SupaDevynios“ svečiai – grupė „InCulto“

Vieno iš renginio organizatorių Danieliaus Mirono teigimu, „SupaDevyniomis“ siekta Užgavėnėms įpūsti modernių ritmų ir vilniečius bei sostinės svečius pakviesti į užburiantį karnavalą, kur derėtų autentiški ir šiuolaikiniai šventės elementai.

Šarūnas Kirdeikis ir šokių studija „Show Makers“, pasirodę netikėtame amplua, renginio dalyvius nustebino įspūdinga žiemos simbolio Lašininio ir pavasario šauklio Kanapinio kova, peraugusia į dešimties šokėjų pasirodymą. Vėliau pavasarį simbolizuojančios šokėjos viso vakarėlio metu šoko renginio lankytojų būryje.

Martyno Kundroto nuotr./Užgavėnių karnavalo Morė
Užgavėnių karnavalo Morė

„InCulto“ išpildė savo pažadą ir naują programą bei savo pasirodymą pagyvino netradiciniais sąskambiais. Vyrų eksperimentas su Užgavėnių ritmais įprastus mušamuosius keičiant maršiniais bei plastikinėmis statinėmis nepraėjo nepastebėtas – šią pasirodymo dalį „SupaDevynios“ persirengėliai įvertino garsiais šūksniais bei nevaržomomis šėlionėmis.

„Metal on Metal“ taip pat toli gražu nepasižymėjo santūrumu. Kaip visuomet ekscentriškas jų pasirodymas šokiravo kraujo raudonumo kostiumais su žvėrių kaukėmis. Tuo tarpu sparčiai populiarėjantis electro duetas „The Sneekers“ išsiskyrė ne tik madingais ritmais iš pirmojo grupės albumo „Gems EP“, bet ir žėrinčia aukso spalvos apranga bei fantasmagorinėmis kaukėmis.

Anot D.Mirono, iki paryčių užsitęsusiose pavasario sutiktuvėse Užgavėnių nuotaikai pasidavė daugelis apsilankiusiųjų renginyje – dvi menininkų komandos visą vakarą norintiems ant veidų ir kūnų pavasario simbolius piešė tamsoje šviečiančiais dažais.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius