Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: aš pabūsiu, o jūs eikit

Mirsiu – mano ausyje tikrai kažkas gyvena. Ir gerklėje. Visą naktį sapnavau keistus skraidančius piratų laivus, o galva sukasi iki šiol. Vaistininkė sako, kad man paūmėjo angina. Mama niurzga, kad turėčiau eiti pas gydytoją. Bet kodėl turėčiau taip daryti, kai savaitgalis ant nosies? Ir du mln. geriausių pasaulyje renginių. Ponuli, ten viršuje, kodėl negalėtum man asmeniškai atsiųsti lietaus? Gal ne taip apmaudu būtų...
Vilnių drebins koncertai, vakarėliai, vienintelis Baltijos šalyse salsos orkestro pasirodymas, daug salsos pamokų ir, svarbiausia, nuoširdus šokėjų bendravimas.
Vilnių drebins koncertai, vakarėliai, vienintelis Baltijos šalyse salsos orkestro pasirodymas, daug salsos pamokų ir, svarbiausia, nuoširdus šokėjų bendravimas. / Organizatorių nuotr.

Papasakosit kaip ten viskas buvo, ar ne? Lauksiu.

Vilnius salsos ritmu

Aš visada labai žavėjausi salsą šokančių vilniečių bendruomene. Jie – lyg šeima. Visi kartu, visi šokio ritmu. O šį savaitgalį Vilnius taps ypatingu traukos centru visiems salsos gerbėjams – čia jau trečiąjį kartą vyks tarptautinis salsos festivalis.

Penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį Vilnių drebins koncertai, vakarėliai, vienintelis Baltijos šalyse salsos orkestro pasirodymas, daug salsos pamokų ir, svarbiausia, nuoširdus šokėjų bendravimas. Miestiečių patogumui, daugelis salsos festivalio renginių vyks toje pačioje vietoje – Lenkų kultūros centre, kuris savotiška festivalio būstine tampa trečius metus iš eilės. Du vakarėliai numatyti klube „Tarantino".

Bene ryškiausios festivalio žvaigždės - šokėjai iš Ana ir Joelas Masacote'ės iš Jungtinių Valstijų bei du salsos mokytojai iš Didžiosios Britanijos Super Mario ir Moe Flex.
Vakarėlių dalyvius šokdins trys salsos didžėjai - Mauri iš Nyderlandų, Nemanja Sonero iš Serbijos, o taip pat vilnietis Weedska, grojęs ir dviejuose pirmuosiuose salsos festivaliuose.
Turėtų būti smagu.

Visą informaciją apie festivalį rasite http://www.salsafestival.lt/

Gal idealių moterų?

Man atrodo, kad rytoj klube „WOO“ vyksiančioje diskotekoje visai ne pro šalį būtų apsilankyti ir man – aš gal nelabai ideali, bet pasakomis apie princus ant baltų žirgų tikrai tikiu. Taigi, rytojaus naktį mano mėgstamą vietelę okupuos idealių vyrų intensyviai ieškančios lietuvaitės.

Virtualią erdvę užkariavęs kultinis judėjimas „Idealaus vyro beieškant“ princesių lauks neeilinėje diskotekoje „Idealusvyras.lt pristato: Vienišų širdžių diskoteka“.

Už pulto stos chuliganiškosios SiSi merginos, svajonių Deficitas ir nuogais kūnais moterų kraują kaitinti pažadėję Naglis su Ramybe. Moterų akis džiugins mėgstamų moteriškų serialų ištraukos, na, o „Woo“ barmenai pateiks staigmenų. Taip pat klube vyks teminė fotosesija „Ieškau idealaus vyro“. Susitinkam ten?

Kada: nuo 22 val.

Kiek: merginos su suknelėmis įeis nemokamai, vaikinams su kaklaraiščiais – tik 15 litų.

Turgus stileivoms

Pernai metais Mokytojų namų kiemelyje vykusiame blusų turguje aš nusipirkau nuostabaus grožio suknelę. Ji kainavo lygiai 10 litų. Tad nenuostabu, kad išgirdusi apie sekmadienio renginį aš garsiai sušukau: „Pagaliau!”. Šis mano džiaugsmas prilygo tam, kurį jaučiau sužinojusi apie naują Vasaros terasos tame pačiame kiemelyje sezoną. O čia du viename. Jaučiat jėgą?
Taigi, kaip jau supratot, sekmadienį einam apsipirkti ir ne tik. Šiemet blusturgyje bus galima keistis senais ar pačių pagamintais daiktais ir idėjomis, o taip pat visą dieną mėgautis pusryčiais, muzika, reikštis kūrybinėse dirbtuvėse ir kitaip morališkai pasiruošti artėjančiai darbo savaitei.

Hmmm, ką čia pardavus?

P.S. Jei norit dalyvauti, pasidalinti idėjomis, registruotis, gauti naujienlaiškį – rašykit blusuturgui@gmail.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius