Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: naktiniai ritmai

Labas. Visą savaitę norėjau jūsų paklausti: ar mane vieną taip į liūdesį gramzdina ankstyva prietema, rudeniškomis spalvomis nusidažęs dangus ir vis šilčiau besirengiantys miestiečiai? Būtent dėl šios priežasties mano draugai sukūrė išsigelbėjimo planą – sekmadieninį grybavimą Labanoro girioje. Jėga? O kol ruošiame pintines, iškulniuosime į naktinį Vilnių. DIS-KO-TE-KA!!!
Aukštakulniai
Klube / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Festivalis

Ar galite patikėti, kad rudenį dar vyksta festivalių po atviru dangumi? Jei ir netikite, rytoj visi marš į upės prieplaukoje įsikūrusią „Kultflux platformą“, mat čia vyks soul ir funk festivalis „Popietė“. Net tirtu iš malonumo – už pulto plokšteles sukiosiantys diskžokėjai vienas už kitą smagesni. Tai – Vaiperis, Noruišis, Denis, Tomas Boo, Quazar, Genys, Justas Fresh, Pakas, Mamania ir daugelis kitų. Neapsieisim ir be gyvų pasirodymų. Šeštadieniškai judinti klubus privers nuostabaus balso savininkė Baiba Skurstene su vyrų armija – Pauliumi Valkovu, Laimonu Janču, Remigijum Rančiu ir Dariumi Rudžiu. Būsiu 100 procentų!

Kada: 14–24 val.

Šokti!

Jei koks nors pasakų princas pakviestų mane į šokius, dar labai gerai pagalvočiau, ar ten eiti. Jei kviestų į šokius „Briusly“ ir dar su Rimu Šapausku, Sania bei Dyp – bėgčiau tekina. Ir tikrai ne dėl to, kad šie diskotekų žvėrys yra vieni draugiškiausių žmonių mieste. Tie, kurie buvo jų vakarėliuose, neleis man sumeluoti, kad vyrai užkuria tikrų tikriausią pirtį. Taigi praleisti trijulės pasirodymą pavadinimu „Should I Dance?!“ šiąnakt jau minėtame „Briusly“ – draudžiama.  Gali būti, kad savo gimtadienio šampaną gersiu pas juos!

Kada: 23–5 val. Kiek – 10 Lt. Susimokėjusiems už įėjimą kaimyniniame „Woo“ – nemokamai.

„Vibrator“

Varom į „Gravity“? Šiąnakt ten savo jėgas vienys elektroninės muzikos atlikėjų komanda „Techstylism“ ir didžiausio elektroninės muzikos tinklalapio Lietuvoje autoriai „Djscene.lt“. Naujoje renginių serijoje „Vibrator“ svečius dvi komandos pasitiks įžūliai stipriu atlikėjų trejetu. Mūsų kraštui atstovaus pagrindiniai serijos „virpintojai“ Daimon ir Pagalve, o importinio ypatingo „G“ taško vibratoriaus vaidmenį atliks garsusis Grovskopa. Švedijoje gyvenantis techno didžėjus ir prodiuseris yra savitos ir itin „kabinančios“ elektroninės muzikos kūrėjas. „Ruoškitės penktadienį virpėti!“ – sako iš dviejų stiprių komandų suburti serijos šeimininkai.

Kada: 22–5 val. Kiek – 20 Lt.

Po savaitgalio

Ehey, kaip smagu, kad net ir vėsiomis naktimis Mokytojų namų kiemas pilnas šurmulio. Ypač minimal muzikos gerbėjų. Spaudžiu jiems dešinę, mat tikrai yra dėl ko – pirmadienį Minimal.lt komanda į Lietuvą atveža ilgai lauktą svečią Jimmy Edgar. Taigi tie, kurie neabejingi geram minimal – ruoškitės, šoksim! 

P.S. Šįvakar grupė „Empti“ jūsų laukia „House of Music“. Nuo 21 val. Bus gera!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius