Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: su šypsena

Labas. Tiesą pasakius, vakar visą naktį spoksojau į lubas ir galvojau apie krizę. Ne, ne apie tą, kurį šluoja mūsų pinigines. Apie tą, kuri tūno giliai mūsų širdyse. Ar žinote tą keistą jausmą, kai atrodo, jog viskas slysta iš po kojų? Kaip elgtis tada? Tai štai – į šį klausimą bandžiau sau atsakyti.
Šį šeštadienį „Gravity“ gros pats LTJ Bukem.
Šį šeštadienį „Gravity“ gros pats LTJ Bukem. / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Ir žinot ką? Geriausia išeitis – suvokti, kad kiekvienas slidus jūsų gyvenimo takas yra nauja galimybė. Svarbiausia nepamiršti ja pasinaudoti. Su šypsena. Siunčiu jums šiltą bučkį ir kviečiu į trasą. Šįkart, išskirtinai, noriu pasiūlyti tik tuos renginius ir vietas, kurie mieli mano širdžiai. Ten šį savaitgalį ir būsiu. Pasimatom!!!

Legenda

Rytojaus naktį svaiginsiuosi „Gravity“. Galbūt sutiksiu savo draugę Godą. Juk proga neeilinė – baigiasi renginių serija „Natūraliai“. Ir, žinoma, baigiasi ne su kuo kitu, o pačiu legendiniu LTJ Bukem. Šis žinomas drum'n'bass prodiuseris bei diskžokėjas, kurio tikrasis vardas ir pavardė yra Danny Wwilliamsonas, per karjerą pardavė per 5 milijonus įrašų. Jau daug metų LTJ Bukem dienotvarkė beprotiška – per savaitę jis groja 2-5 kartus skirtingose pasaulio rutulio pusėse. Kad jis ryškiai spindinti žvaigždė ne tik svetur, bet ir Lietuvoje, išduoda pirmas rekordinis jo pasirodymas klube „Gravity“ bei didžiulis susidomėjimas jo šou praėjusią vasarą vykusiame festivalyje „Be2gether“.

Šįkart bus ne ką mažiau karšta. 41-erių britui talkins būrys žinomų drum'n'bass scenos atstovų iš Lietuvos – JaZzy, ST, Intakz, Simao ir MC Messir.

Oi, kaip linguosim!

100 klipų

Kada paskutinį kartą matėt daug įspūdingų vaizdo klipų vienu metu ir vienoje vietoje? Dar niekada. Taigi mano draugai MTV pirmieji Lietuvoje kviečia jus pamatyti net šimtą visų laikų geriausių vaizdo klipų. Šįvakar visuose Lietuvos „Forum Cinemas“ kino teatruose melomanams bus suteikta galimybė pasimėgauti išskirtiniais, ir legendiniais MTV vaizdo klipais. Tad jei turite gerų draugų Klaipėdoje ar Kaune – čiupkit telefonų ragelius.

MTV geriausius visų laikų vaizdo klipų šimtuką atrinko kompetentinga komisija, kurią sudarė žurnalistai bei Lietuvos vaizdo ir garso gurmanai: A. Mamontovas, R. Šapauskas, Dj Mamania (G&G Sindikatas), D.Užkuraitis, Samas, „Happyendless“ vokalistas S. Prūsaitis.

Eisiu ten ne dėl to, kad ir mane rodys didžiuosiuose ekranuose. Noriu dar kartą pamatyti jauną Michaelį Jacksoną ir karštose glamonėse skęstančią Madonną. Miau.

90-ieji!

Mano draugas Tomas Boo vakar vakare ramiu tonu pareiškė, kad penktadienio naktį klubas „Woo“ griaus sienas ir ištryps skylę grindyse. Jei laikau save tikra žurnaliste, privalau šį faktą užfiksuoti. Atsiprašau, Tomai, ateisiu į „Woo“ visai ne dėl to. Juk praleidai tą faktą, kad visa tai vyks dėl seno gero disco šėlsmo. Taip taip, diskoteka, skirta 90-iesiems, ir vėl eteryje!!!

Už pulto stos bananus mėgstantis Sania, Dyp, katinus mylintis Shn ir st. Stereo.

Jums dar reikia įrodymų, kodėl šiąnakt visi privalom būti toje diskotekoje? Man – ne. Šypt. Ruošiu savo mokyklines „timpes“ ir princesišką karūną.

P.S. Šį savaitgalį klausom M.I.A. dainos „Paper Planes“.
P.P.S. Ar sakiau, kad mano mėnesio filmo titulą gauna „Šiukšlynų milijonierius“?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius