Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį „Gravity“ virs „Žiemos terasa“

Kertinę šiltuoju sezonu Vilniaus vietą – „Vasaros terasą“ Mokytojų namuose – kol kas galima lankyti tik sapnuose. Prisiminimus apie ją pažadins „Žiemos terasa“ šeštadienį, sausio 30-ąją, vienai nakčiai įsikursianti klube „Gravity“. Programoje – gyvi „Monkey Brothers“, „Pal Secam“ ir Endžio VSG pasirodymai bei Zw-X ir Senejhun DJ setai.
Elektronikos duetas „Monkey Brothers“
Elektronikos duetas „Monkey Brothers“ / Gravity nuotr.
Temos: 1 „Gravity“

Vakaro priežastis – ispanų Lietuvoje gyvenančio Rubeno ir dažnai čia besilankančio Sergio Pellonų elektronikos dueto „Monkey Brothers“ plokštelės „The End Of The Day“ pristatymas. Kompanijos „Regular“ vasario pradžioje išleidžiamame single bus du „Monkey Brothers“ kūriniai ir du jų remiksai, kuriuos įrašė čilietis Pier Bucci bei „Underworld“ didžėjus Darren Price.

„Tai bus labai eklektiškas darbas – visi keturi jo kūriniai skirtingų stilių, bet tuo pačiu tampriai susiję“, – žada Rubenas. Jis su broliu „Gravity“ išbandys naujutėlę gyvą „Monkey Brothers“ programą, kuri vėliau keliaus po Ispanijos ir kitų šalių klubus.

Dar viena įdomi naujiena „Žiemos terasoje“ – projekto „Pal Secam“ pasirodymas. Šiuo priešingus standartus apimančiu pavadinimu prisistatys daug diskotekose pasiekę vardai – Manfredas („Metal on Metal“) ir Andrius Alien („Happyendless“).

„Discoacidtechnoboogie“, – vienu žodžiu įvairialypio projekto esmę bando nusakyti Manfredas, išsidavęs, kad su kolega tiesiog prisipirko senovinių muzikos aparatų ir nusprendė surengti kūrybinį eksperimentą. „Pal Secam“ neprimins nei „Metal on Metal“, nei „Happyendless“ muzikos – abiems atlikėjams, tuo pačiu ir klausytojams, tai bus kažkas naujo.

Šeštadienį „Gravity“ gyvai pasirodys ir acid vietininkas Lietuvoje Endis VSG. „Monkey Brothers“ pusė Sergio sugros DJ setą kaip Senejhun, už pulto stos ir minimal laukuose klajojantis duetas Zw-x. Visapusiška elektroninė naktis su gerais prisiminimais iš „Vasaros terasos“ – sausio 30-ąją nuo 22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius