Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį „KIWI“ Paul Thomas ir nemiegančio „Global Gathering“ ritmai

Šeštadienį „KIWI“ Paul Thomas ir nemiegančio „Global Gathering“ ritmai. Spalio 2 dieną Klaipėdos naktiniame klube „KIWI“ visą griaunanti šokių muzikos sprogimas. Viena greičiausiai progresuojančių house muzikos žvaigždžių iš Jungtinės Karalystė Paul Thomas atvykstą vienam vakarui į Lietuvą tam, kad „pagirdytų“ geros šokių muzikos ištroškusią uostamiesčio publiką. Kas geriau gali išjudinti net pasyviausia klubinėtoją, jei ne žinomiausių pasaulyje šokių muzikos klubo „Godskitchen“ ir grandiozinio festivalio „Global Gathering“ rezidentas? Kas geriau išmano šokių aikštelių judesio matematiką, jei ne didžėjus, kuris per metus spėja „nusiaubti“ 6 skirtingų pasaulio kontinentų šokių muzikos festivalių arenas?
Paul Thomas
Paul Thomas

Paul Thomas – tai „žmogus orkestras“. Didžėjus, prodiuseris ir kompozitorius, kuriam savo kūrinius patiki tokie elektroninės muzikos dievai kaip „Chicane“, „Underwarld“ ar „Basement Jaxx“. Jo talentą  įvertino ir į savo šeimą priglaudė viena žinomiausių leidybinių kompanijų „Toolroom records“, o pripažintas šokių muzikos specialistas Nic‘as Fanciulli‘is šį vaikiną pripažino vienu iš novatoriškiausių šių dienų didžėjumi. Negano to, šiemet Paul Thomas į rinką paleido ir savo leidybinę kompaniją „Dex in the city“.

Šį mėnesį Paul Thomas savo gimtinėje vieta prie pulto taip pat dalinsis su vardais, kuriems atskiro pristatymo nereikia. Pakanka tiesiog paminėti Eric Prydz ir „Dj Mag“ skaitytojų tituluotą, geriausią metų didžėjų , olandų džentelmeną Armin Van Buuren ir dėl Paul Thomas kompetencijos abejonių nelieka. 

Šį šeštadienį kartu su Paul Thomas audrą šokių aikštelėje kels ir nepailstantis „Pro–Duce“ kompanijos narys „Virus J“. Nieko nuostabaus, kad šie du vyrukai susivienijo išskirtiniam šokių muzikos uraganui. Paul Thomas yra net keleto „Underworld“ kūrinių remiksų autorius.  Tuo tarpu „Virus J“ buvo tas laimingasis, kuris dalinosi pultu su „Underworld“ kompanija jų pasirodymo Lietuvoje metu.

Senais gerais laikais įkvėptas „The Prodigy”, „Chemical Brothers”, „Underworld” ir kitų elektronikos veteranų, Justinas Chachlauskas pasinėrė į muzikos pasaulį ir baigė Lietuvos muzikos akademiją (LMA) 1999 m. Nuo to laiko jis pradėjo kurti muziką ir sukti plokšteles „Virus J“ pseudonimu.

2005 m. „Virus J“ prisijungė prie „Mix Team” bei pradėjo vakarėlių seriją, sutraukusią nemažai publikos iš įvairių miestų. Antrąjį „Virus J“ įrašą „Electricity Supply”, sukurtą kartu su Justinu Xara, 2006 m. išleido Mikelio Curcio įrašų kompanija „London Music”. Nauju Justin C pseudonimu, kartu su Justin Xara, Virus J sukūrė remiksus įvairių atlikėjų kūriniams, tarp jų ir pasauliniam „Deep Forest” hitui „Sweet Lullaby”. 2006 m. rudenį šis remiksas pasiekė pirmą vietą Lietuvos radijo topuose.

Virus J kūrinius parėmė ir į savo topus įtraukė tokie žinomi diskžokėjai, kaip John Digweed, „Piliavin & Zimbardo“, Anthony Pappa, „Chus & Ceballos“, „DJ 19“, „Hybrid“, „Deepsky“ ir daugelis kitų.

Šeštadienį prie šių dviejų šokių muzikos monstrų prisijungs ir „Kiwi“ rezidentų komandos narys Uncle Roll. Savaitgalį uostamiesčio klubinėtojai pagaliau turės išskirtine galimybę bent vienai nakčiai pajusti kuo kvėpuoja niekada nemieganti festivalio „Global Gathering“ publika.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius