-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį “Kiwi” šokių muzikos žvaigždė iš Didžiosios Britanijos James Talk

Rugsėjo 25 dieną Klaipėdos naktinis klubas “Kiwi” banguos nuo šokių muzikos žavaigždės James Talk ritmų. James Talk – tai jaunosios kartos šokių muzikos genijus ir superhitų autorius iš rafinuotosios Didžiosios Britanijos. Šiam “Defected” šeimos nariui ranką spaudžia tokie šokių muzikos stabai, kaip John Digweed, o palyginus neseniai su Ridney įrašytas James Talk kūrinys “Forever” tapo mintinai žinomu šokių salių hitu visoje Europoje.
James Talk
James Talk

James gimė ir augo Pietų Anglijoje, Sauthemptone – mieste, kuris šokių muzikos pasauliui taip pat davė tokius vardus kaip lietuvių numylėtinis James Zabiela bei taip pat „Kiwi“ svečiavęsis Alan Fitzpatrick.
 
Savo kaip prodiuserio vardą jis „išdrožė“ dienų dienas sėdėdamas ir tobulindamas savo unikalų funky tech ir acid house garsą įrašų studijoje bei rengdamas pasirodymus didžiausiuose klubuose ir renginiuose visame pasaulyje.
 
Nors J. Talk į šokių muzikos aukštybes šovė staiga, dauguma šios industrijos atstovų net neabejojo jo sėkme. Tai patvirtino ir John Digweed, kuris 2005 m. pasikvietė jį į savo laidą radijo stoties „Kiss 100“ eteryje sugroti miksą, susilaukusį didelio pripažinimo. Nuo tada atlikėjas nebesižvalgė atgal.

Talk diskografijoje – jau virš 20 įrašų, kuriuos jis išsileido savo įkurtoje „Spoken Records„, Nic Fanciuli vadovaujamoje „Saved Records“ bei kitose muzikos leidyklose. Nemažai tokių vardų kaip „Bedrock„, „Lot49“, „Data„, „Get Physical“ puikuojasi ir prie jo remiksų, kuriuos padarė atlikėjams Danny Howells, Stakker, DJ Pierre, King Unique, Buick Project ir Fedde Le Grand.

Ir net prodiuserinių kūrybos pasiekimų Jamesui neužtenka – jo kaip didžėjaus dienotrvarkė nuolatos pasipildo įvairiausiuose pasaulio kampeliuose esančiomis geografiniais taškais. Nepakartojami pasirodymai „Ministry Of Sound“, „Womb“, „Shindig“, „Renaissance“ ir „Godskitchen“ mena galingus laikus, kai jam grojant šokių aikštelės grindys tiesiog prasiskirdavo.
 

Šis vaikinas jau antrą kartą svečiuosis “Kiwi” klube. Iš pirmųjų įspūdžių lankantis Klaipėdoje, labiausiai James įsiminė pašėlusi publika ir gera atmosfera naktiniame klube. James yra didelis “Žvaigždžių karų fanas”, o būdamas 17 metų jis 3 savaites dirbo “McDonald’s” restorane. Šį laikotarpį didžėjus apibūdina, kai vieną iš baisiausių savo gyvenimo patirčių.

“Daugiau niekada nebedirbsiu maisto pramonėje. Tai buvo, tiesiog, šlykštu... “– teigė James Talk.

Žvaigždė niekada rimtai ir daug nemąstė, kas jam yra muzikos kūrimo ir atlikimo procesas. Muzika jam hobis ir dalykas, kuris teikia didžiausią malonumą. Šį kartą atvykdamas į Klaipėdą James Talk atsiveža daug naujų kūrinių, kurių dar negirdėjo plačioji auditorija ir pažada, kad šis jo pasirodymas bus daug stipresnis nei prieš tai buvę.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius