Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį Mia savo gimtadienį švęs scenoje

Įspūdingo vokalo savininkė MIA savo gimtadienio proga surengs išskirtinį koncertą jau liepos 25-ąją dieną, šeštadienį. Jubiliejinis koncertas įvyks naktiniame klube – „Helios“, kuriame atlikėja turėjo ne vieną koncertą, o jos sugrįžimas ant klubo scenos po ilgos pertraukos gegužės pabaigoje sulaukė stulbinančio pasisekimo – klubas buvo sausakimšas, o linksmybės tęsėsi ligi pat paryčių.
Mia
Mia / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Gimtadienis

Atlikėja Mia išgarsėjo 2004-ųjų metų pavasarį su debiutine pop stiliaus daina „Kiekvienam“, kuri pirmą kartą buvo išleista rinktiniame albume „Melodija 2004/Pavasario hitai“. O atidesni melomanai ir muzikos profesionalai jos balsą pastebėjo dar anksčiau, kai Mia sudainavo pritarančias vokalines partijas keliuose populiarumo sulaukusiuose hituose – „Delfinų“ dainose „Žvaigždė“ ir „Kai tu šalia“ bei Deivio – „Žemiau už meilę“ ir „Laimingesni“.

Atlikėja neliko nepastebėta ir paties Egidijaus Dragūno, kuris jai pasiūlė sudainuoti kelis kūrinius naujame atgimstančios grupės SEL albume. Publika puikiai įvertino vieną iš bendrai įrašytų dainų „Muzika“. Pastaruoju metu dainininkė taip pat nestokoja dėmesio. Ją galima išvysti dažnuose koncertiniuose turuose, TV eteryje bei elitiniuose žvaigždžių vakarėliuose.

Neseniai Mia kartu su G.Leškevičiumi laimėjo pirmąją vietą „Žvaigždžių duetuose“. Šiuo metu atlikėja aktyviai dalyvauja įvairiuose TV projektuose bei keliauja po Lietuvą su savo koncertiniu turu.

Jau liepos 25-ąją dieną, šeštadienį, naktiniame klube „Helios“ dainininkė MIA visiems padovanos ne tik išskirtinį koncertą su grupe, bet ir švęs savo gimtadienį. Pati atlikėja teigia, jog priešpaskutinįjį liepos šeštadienį klube tvyros išskirtinė atmosfera ir liūdna tikrai nebus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius