Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį – net du skirtingi Jurgos koncertai!

Šį šeštadienį Jurga surengs iš karto du pasirodymus – pavakarę KTU rūmuose Kaune su gitaristu Romu Rainiu ir perkusininku Vyčiu Vainilaičiu pristatys praėjusią savaitę išleistą savo vinilo plokštelę „Prie žalio vandens“, o po vidurnakčio su Virus J lips į klubo „Tarantino“ sceną Vilniuje.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Virus J

Sekmadienio naktį sostinės klube „Tarantino“ vyksiantis Jurgos ir Virus J pasirodymas yra tikras skanėstas šokių muzikos mėgėjams. Tai reta galimybė išvysti projektą, kuriame Jurga atsiskleidžia neįprastu amplua. Prieš dvejus metus šis duetas įrašė bendrą kūrinį „Centre of the World“, o dar kiek anksčiau Virus J sukūrė remiksą Jurgos kompaktiniam singlui „5th Season“. Šie kūriniai geriausiai apibūdina Vilniuje skambėsiančią muziką.

Atvira naujovėms ir eksperimentams Jurga prieš kelerius metus nebijojo savo talento išbandyti su Virus J elektroninės muzikos platybėse. Pasak kritikų, švelnus, eklektiškas ir ilgesingas balsas, nuostabiai prie jo derantis energingas progressive, hauso ritmas, užburiantys sintezatoriai – viskas susiliejo į 2008 metais radijo stotis pasiekusį kūrinį „Centre of the World“.

Koncerto metu klube „Tarantino“ bus galima išgirsti ne tik šį kūrinį, bet ir kitas Jurgos dainas, pritaikytas klubų erdvei. Taip pat pirmą kartą gyvai bus pristatytas naujausias Jurgos ir Virus J bendras kūrinys „Perfect“, kuriam visai netrukus bus filmuojamas vaizdo klipas.

Virus J šiame renginyje dalyvaus pasikrovęs teigiamos energijos po savo pasirodymų „KaZantip“ festivalyje prie Juodosios jūros. Kiekvieną penktadienio vakarą „Zip FM“ eteryje skambančios laidos „Pro–duce Music“ vedėjo karjera kyla kaip ant mielių – netrukus bendras Virus J ir Sandy Riveros kūrinys pasirodys įrašų kompanijoje „Defected“, o jo koncertais domisi ir užsienio klubai.

Jurgos muzikinė veikla pastaruoju metu taip pat yra ypač aktyvi. Praėjusią savaitę ji su grupe paruošė naują koncertų programą ir ja gerbėjus nudžiugino per vinilo plokštelės „Prie žalio vandens“ pristatymą. Beje, plokštelės, pasak leidėjų, per mažiau nei savaitę muzikos pirkėjai jau įsigijo pusę išleisto tiražo.

Šį šeštadienį 18 val. Jurga kviečia į šio albumo akustinį pristatymą Kaune, KTU III rūmų salėje, o lapkričio 1 ir 2 dienomis Jurga su grupe yra pakviesta pasirodyti norvegų trio „A–ha“ atsisveikinimo koncertuose Rygoje ir Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius