Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Spartakiada“ ir ZIP FM kviečia į treniruotes Vilniuje ir Kaune

Artėjant muzikos ir sporto festivaliui „Spartakiada“ jo organizacinis komitetas kartu su radijo stotimi ZIP FM kviečia sportinę formą paruošti iš anksto. Todėl ateinantį pirmadienį, liepos 19-ąją Vilniuje ir antradienį, liepos 20-ąją Kaune vyks masinė „ZIP FM Trefkė“.
„Spartakiados“ akimirka
„Spartakiados“ akimirka / Organizatorių nuotr.

Organizatorių išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad prie kavinių „Vero Cafe“ abiejuose miestuose (Gedimino g. 1 Vilniuje ir Laisvės al. 45 Kaune) nuo 17 val. rinksis festivališkai nusiteikę ZIP FM balsai, „Spartakiados“ ir „15 minučių“ atstovai bei į Molėtų rajoną keliauti besirengiantys miestiečiai. Čia vyks vakarinė mankšta ir estafetės, stalo futbolo varžybos, gros didžėjai ir vyks kiti nuotykiai. Teks pašokinėti, pabėgioti, paprovokuoti, pasukti smegenis. Visa tai – tikrai ne veltui.

Sportinis pasirengimas keliaujant į tokius festivalius – ypač svarbu. Juk nesinori šokant pagal mėgstamiausią didžėjų išsinarinti riešo ar kulkšnies“, – hantelius blizgindamos kalbėjo Vilniuje treniruotę vesiančios „SiSi“ merginos, kurioms talkins kitas radijo balsas Modestas. Vedėjai taip pat pažadėjo, kad aktyviausi treniruočių dalyviai gaus solidžių dovanų. Šių netruks ir antradienį Kaune susirinksiantiems aistruoliams – tuo rūpinsis „Spartakiados“ komanda.

ZIP FM Trefkėse“ Vilniuje ir Kaune taip pat vyks skubiųjų šaškių turnyras. Į jį laikraščio ir interneto portalo „15 minučių“ atstovai kviečia visus greitus ir kūrybingus.

Muzikos ir sporto festivalis „Spartakiada“ su The Advent iš Didžiosios Britanijos, „Jahcoozi“ bei MC Kemo ir Triad iš Vokietijos bei keliasdešimčia lietuviškų grupių bei didžėjų vyks liepos 23 – 25 dienomis Molėtų rajone esančioje kaimo turizmo sodyboje „Tolieja“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius