-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Spartakiadoje“ įvarčius muš naujas „5‘nizza“ projektas ir „Jahcoozi“

Muzikos ir sporto festivalis „Spartakiada“, metus pailsėjęs, šiemet vėl vyks. 2006-aisiais tradiciją pradėjęs Djscene.lt kolektyvas šiemet į pagalbą pasikvietė „K.U.B.“ vyrus ir liepos 23-25 d. kviečia praleisti kaimo turizmo sodyboje „Tolieja“, esančioje Molėtų rajone, Labanoro regioniniame parke.
Jahcoozi
Jahcoozi / Michael Mann nuotr.

„Spartakiada“ šiemet nesiruošia atsisakyti nė vieno pagrindinio elemento – bus ir futbolo turnyras „DJ Golas“, į kurį registruotis kviečiami didžėjai, renginių organizatoriai, klubai ir jų lankytojai, ir trys elektroninės muzikos kupinos scenos, ir kiti bendruomenės jausmą ugdantys nuotykiai bei pramogos. Pagaliau bus ir ežeras!

Šiemet nemaža dalis muzikinių pasirodymų bus gyvesni nei įprasta – taip vasarą tik linksmiau ir įdomiau. „Spirk“, „Nerk“ ir „Atlaikyk“ – tokiais daug sakančiais pavadinimais užkoduotos pamiškėje išsirikiuosiančios scenos, atitinkamai priimsiančios garsiausius, giliausius ir smarkiausius sporto ir muzikos festivalio svečius.

Pagrindinės pirmosios festivalio dienos žvaigždės – Berlyno leidykloje „Bpitch Control“ ką tik albumą „Barefoot Wanderer“ išleidęs rėksmingos ir purvinos elektronikos projektas „Jahcoozi“. Į Lietuvą jie užsuks savo vasaros turo metu. Iškart po nenuspėjamo tarptautinės komandos pasirodymo lietuvaičius dar kartą pasveikins pernai „Tundroje“ ne vieną širdį sudaužęs MC Kemo. Jam foną kurs ir minią degs Triad iš Vokietijos.

Šeštadienį atsakomąjį įvartį vakarams spirs svečiai iš Ukrainos. „Spartakiadoje“ naują savo projektą „SunSay“ pristatys atlikėjai, puikiai visiems žinomi ir cituojami bei niūniuojami kaip „5‘nizza“. Taip pat čia koncertą surengs „Happyendless“, o keturgubą setą sutrenks rimtai nusiteikę „Silence Music“ muškietininkai Vidis, Leon Somov, Few Nolder ir Mario Basanov.

Vidurvasariui savo nuotaika pritaikytoje „Spartakiados“ muzikos programoje slepiasi ir dar keletas gyvai pasirodysiančių atlikėjų. Kaip ir pridera Djscene.lt, didžėjinė reikalo pusė bus dar platesnė, ilgesnė ir margesnė. Išsamus visų trijų scenų veiksmo planas bus paskelbtas netrukus.

Pirmieji išankstiniai bilietai į Molėtų rajone vyksiantį trečiąjį festivalį „Spartakiada“ kainuoja 40 Lt visam savaitgaliui, jais prekiauja „Tiketa“. Kaip ir visi geri dalykai, su laiku bilietai brangs, tad organizatoriai ragina nesnausti. Verčiau susiplanuokite priešpaskutinį liepos savaitgalį iš anksto ir sportuokite su muzika ir Djscene.lt bendruomene.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius