-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Spektaklio „Bučiuoju, Oskaras“ generalinė repeticija įvyks vidurnaktį

„Domino“ teatras jau netrukus žiūrovams pristatys unikalią premjerą – lyrinę komediją „Bučiuoju, Oskaras“. Didžiosios premjeros išvakarėse, vidurnaktį iš kovo 11-osios į kovo 12-ąją, įvyks generalinė repeticija. Į spektaklio peržiūrą bus pakviesti ištikimiausi teatro gerbėjai. Cezario Graužinio režisuojamo spektaklio premjeros įvyks kovo 12, 13 dienomis Vilniuje ir kovo 31 dieną Klaipėdoje. Bilietus į šiuos renginius galima įsigyti jau šiandien visose bilietai. lt kasose.
Spektaklis „Bučiuoju, Oskaras“
Spektaklis „Bučiuoju, Oskaras“ / D.Matvejevo nuotr.
Temos: 1 Naktis

Unikaliam spektakliui – išskirtinės sąlygos

Spektaklyje „Bučiuoju, Oskaras“ vaidina Auksinio scenos kryžiaus laureatai – „Cezario grupė“. Aktoriai ir režisierius išskirtinį laiką generalinei repeticijai pasirinko neatsitiktinai. Lyrinė komedija „Bučiuoju, Oskaras“ – vienas iš labiausiai išskirtinių ir netradiciškų spektaklių „Domino“ teatro repertuare. Aktoriams reikalingas ypatingas susikaupimas, nusiteikimas ir nuotaika. Būtent tada, kai visas Vilnius skendės paslaptingos nakties misterijoje, „Domino“ teatre pirmą kartą gyvenimo džiaugsmą dovanos Oskaras.

„Naktis – ypatingas metas, ne tik kūrėjams, bet ir žiūrovams. Tikime, kad žmonės, kurie pamatys spektaklį vidurnaktį, pajaus labai stiprius išgyvenimus, pasisems įkvėpimo, o žiūrovų juokas taps „Domino“ teatro nakties muzika“, – pasakojo teatro vadovas Egidijus Baranauskas.

10 metų per vieną dieną

„Bučiuoju, Oskaras“ – komiška istorija ir jaunam, ir senam, ir besidžiaugiančiam, ir liūdinčiam. Tai odė gyvenimo džiaugsmui ir vaiko dvasios stiprybei.

Ar kada pagalvojote, kad per vieną dieną įmanoma nugyventi 10 metų? Tą pačią dieną baigti mokyklą ir išsiskirti su žmona, pirmą kartą už kampo bučiuotis ir išgyventi vidurio amžiaus krizę. Ar kada susimąstėte, kad tą pačią dieną galima susirasti pirmąjį darbą ir gauti pirmąją pensiją? Kaip galima ryte atšventus aštuonioliktąjį gimtadienį, o jau po pietų dalyvauti šokiuose kam per trisdešimt? Įmanomu tampa viskas, kai per vieną dieną nugyveni dešimt metų. Daugiau pirmos meilės jaudulio, šmaikščių meilės nuotykių, aistringesnių meilužių, komiškų kasdieninių situacijų ir dar juokingesnių senatvės išgyvenimų sulauksime spektaklyje „Bučiuoju, Oskaras“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius