Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su „Shopping and fucking“ duris atvėrė Teatro arena (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje oficialiai atsidarė nauja teatrinė erdvė, kurioje įsikūrė OKT/Vilniaus miesto teatras, Anželikos Cholinos šokio teatras, o taip pat žiūrovus pakvies ir kiti renginiai. Raudonas kilimas prie Teatro arenos pirmiausia laukė visų tų, kurie atėjo pasižiūrėti pirmojo OKT teatro spektaklio šioje vietoje – legendinio „Shoppping and fucking“.
Juozas Statkevičius, Anželika Cholina ir Modestas Pitrėnas
Juozas Statkevičius, Anželika Cholina ir Modestas Pitrėnas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Teatro arenos atidarymas sutapo su čia namus radusio OKT teatro Jubiliejinio festivalio pradžia. Iki gegužės 12 dienos žiūrovai galės pamatyti arba iš naujo įvertinti ryškiausius devynis OKT teatro spektaklius, sukurtus per dešimt teatro gyvavimo metų.

Ketvirtadienio vakarą susirinkę žiūrovai išvydo ne tik raudoną kilimą, bet ir naujai suremontuotą Teatro areną, kurioje sienos nukabintos čia apsistojusių teatrų spektaklių afišomis. Modernią erdvę pirmieji išbandyti panoro režisieriai Oskaras Koršunovas ir Anželika Cholina, įvertinti spektaklio naujoje vietoje atėjo dizaineris Juozas Statkevičius, stilistas Kęstutis Rimdžius, televizijos vedėja Livija Gradauskienė, Agnė Šemberienė ir kiti teatro gerbėjai.

Po atvirai vis dar provokuojančio spektaklio „Shopping and fucking“ smalsiausi ar ištikimiausi žiūrovai galėjo akis į akį pabendrauti su spektaklio kūrėjais. Tokia tradicija gyvuos ir po kitų OKT teatro Jubiliejinio festivalio spektaklio, kai su žiūrovais susitiks iš scenos tik išėję aktoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius