Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susitiks su Bilanu!

Šįvakar 21 valandą 15 minučių Lietuvos laiku Kipre – pirmasis vaikų „Eurovizijos“ konkurso filmavimas.
„Eurovizijos" nugalėtojas D.Bilan'as
„Eurovizijos“ nugalėtojas D.Bilanas

Naujienų portalui 15min.lt Lietuvai atstovaujančios Eglės Jurgaitytės tėtis Virgis Jurgaitis sakė, kad šiandien mažosios atlikėjos laukia rimtas išbandymas – pirmasis vaikų „Eurovizijos“ konkurso filmavimas, kai renginį stebės ir vertins profesionalų komisija. „Filmuota medžiaga žiūrovų nepasieks. Tokio filmavimo reikia dar ir tam, kad jei rytoj užstrigtų tiesioginė renginio transliacija, televizijos galėtų vietoje jos parodyti šį įrašą“, – kalbėjo V.Jurgaitis.

Paklaustas, kaip Eglė jaučiasi šiandien, V.Jurgaitis kalbėjo linksmai: „Viskas kuo puikiausiai, įtampos ir streso ji čia tikrai nejaučia, nes aplink labai gera atmosfera. Jau maždaug valanda, kai esame arenoje, kurioje vyks renginys. Esu sužavėtas profesionalų darbu, organizuotumu ir kuriama atmosfera. Visi vaikai repetuoja bendrą himną, kurį atliks renginio metu“, – pasakojo E.Jurgaitytės tėtis.

V.Jurgaitis atskleidė, kad šiandienos dienotvarkė jau surikiuota ir joje numatytas be galo laukiamas susitikimas.

„Šiandien apie 19 valandą visi vaikai susitiks su praeito suaugusiųjų „Eurovizijos“ konkurso nugalėtoju Dima Bilanu. Tokio susitikimo visi čia labai laukia ir daug apie tai kalba. Vaikai turės progą pabendrauti su mylimu atlikėju“, – džiaugėsi V.Jurgaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius